Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávezetni, hogy néha kapjak valamit?
Nálunk is így volt, csak ez 3 évig ment, plusz ő volt hogy szülinapomra sem vett semmit, sőt, nem is velem töltötte, hanem a haverjával bulizott.
Mindig próbáltam okokat találni hogy mit miért csinált, de a végén megmondta hogy sosem szeretett, csak jó volt hogy elég sok dologban ki tudott használni.
Nem mondom hogy nálatok ugyanez a helyzet, de azért gyanús. Hagyj fel a meglepikkel te is, mert gy idő után nagyon megalázónak fogod érezni.
Te sehogy. Neveltetés meg intelligencia kérdése.
Ha ezt egy férfi nem tudja magától akkor rávezetni is kár, mert Ő valszeg ezt nem érzi gáznak, így eléállni h figyelj már Sanyi fizesd már te a mozijegyem vagy hallod néha vegyél már nekem 360forintért egy sor raffaellot.. Ez gáz . Először azt hittem hogy te vagy a fiú, mi az hogy piát vesz a lánynak úr isten . Névnapra nem illik piát, sőt nőnek meg alapból nem illik azt. Esetleg úgy, hogy vacsi mellé kibont egy üveg valami finomat amit szeretsz, ennyi.
Egyébként hány éves a srác?
22F
Nehéz kérdés...
Az én exem is ilyen volt. A 20. szülinapomra pl semmit nem kaptam, bár dolgozott, de tudtam, hogy nem áll jól anyagilag. Így igyekeztem megérteni, végül annyit kértem tőle, menjünk el piknikezni (szülőknél laktunk, tehát semmire sem kellett volna költeni, otthon felpakolhattunk volna). Azt mondta rendben.. Soha nem mentünk el. És ez csak egy történet a sok közül.
Én viszont vele ellentétben nagyon sok mindent adtam neki.
Én sem vagyok az a típus, aki elvárná, az ajándékokat. De egy kis figyelmesség nagyon jól tud esni az ember lányának, ha pl egy egyszerű hétköznap délután adott volna egy sport szeletet. Jelezve ezzel, hogy gondolt rám. De én mondjuk egy idő után szóvá tettem. Őt soha nem érdekelte.
3 évig voltunk együtt. Persze nem ezért lett vége. De így évekkel később visszagondolva már én is bunkó dolognak tartom, hogy én rengeteget költöttem rá, benne meg soha egy csepp figyelmesség sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!