Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kapjak meg egy ojan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Hogyan kapjak meg egy ojan fiút akinek most jó egyedül is?

Figyelt kérdés
Belébolondultam, tetszem neki de nem akar járni, mert szereti a szingli életet. Én soha nem fognám "rövid láncra", ezt tudja is, mégsem akar járni. Örül ha megcsókolom, vagy ölelget, ritkán de néha ö is megölel.
2011. júl. 6. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:

ha megcsókolod ?:D ölelgeted stb és így se fordul meg a fejébe h járni kéne? fsza szingli élete lehet már a csávónak :D

19F

2011. júl. 6. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Ígérd meg neki, hogy átnézed a helyesírási szótárat..
2011. júl. 6. 20:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm h belekötöttél a heljesírási hibáimba. Nem vagyok tökéletes, te biztos az lehetsz!

Első: Igen, csókolom, ölelgetem, filmezünk, sétálunk, iszunk, eszünk, főzni tanítom ... de nem akar kapcsolatot!

(Én 19, ő 23)

2011. júl. 6. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért mert így is kinyalod a seggét, csak most legalább nem kell magyarázkodnia ha mással is hetyegni támad kedve. Szerintem már benne vagy egy kategóriában. Figyelj, mondom melyik az: a csaj akivel bármit megtehetek, bármikor megkaphatom, és közben meg azt teszek mással is amit akarok ha úgy tartja kedvem. Minek járnék vele hivatalosan?...

Röviden ennyi. Tehát nincs mit tenni. Szakadj le róla egy picit ha azt akarod hogy valaha is a tiéd legyen. És akkor hátha majd kelleni fogsz neki ha azt látja hogy szorult beléd némi tartás. Ha nem akkor csinálhatsz bármit.

2011. júl. 6. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Drága pici kincsecském látom az ly-onkkal gondban vagy.
2011. júl. 6. 20:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi 20:23 ...

Megpróbálom.

2011. júl. 6. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez csak duma..."hogy jó egyedül is"

Ha kezdeményezel, hidd el, hogy nem fog visszautasítani..hogy "bocs de nem kellesz"

persze ha tetszel neki

2011. júl. 6. 20:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Mondtam neki h kell nekem ...! egyszerűen nem értem!!!

Tetszem neki, drágának, meg néha szépségnek is hív, általában ő hív engem, sokmindenben elkényeztetem, egyvalamit nem kap meg...

2011. júl. 6. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor az az egy valami nyilván nem is kell neki annyira. Tőled. Másoktól megkapja azt, tőled meg minden mást. Ha annyira tetszenél neki lemondana mindenki másról csak hogy téged megkaphasson. Már így is túl sokat tettél neki. Neki ez így tök jó. Van egy lány aki odáig van érte, elkényezteti, bevallja hogy kell neki, lefeküdni ugyan nem hajlandó vele "járás" nélkül, de nem baj, mert van másik x nagyon vonzó, szexi lány aki viszont igen. Tulajdonképpen mindent megkap amit egy barátnő is adhat. Csak persze ő nem szerelmes. Beléd biztos nem. A változatosság megvan neki, azt húz meg akit és amikor tud. Jelen pillanatban a srác kihasznál téged. Nem csak szexuálisan lehet kihasználni valakit. Kedvel. Max ennyi. És még mindig azt mondom hogy ameddig veled együtt mindene megvan, soha a büdös életbe nem is fogsz neki kelleni. 20:23 voltam
2011. júl. 6. 20:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Ajj ez de szarul hangzik .... :/

Majd kicsit abba hagyom a "se*gnyal*st" és reménykedek h hiányozni fogok neki, és akar majd dőlem többet is.

2011. júl. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!