Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rávezetni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávezetni, hogy néha kapjak valamit?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már 8 hónapja, beleesett a névnapom, amire egy üveg piát kaptam, és az ő szülinapja, amire tőlem meglepi bulit meg parfümöt, úgy, hogy én főztem meg 6 féle ételt plusz sütiket meg tortát, 2 napos készültséggel, meg ha nincs semmilyen alkalom, akkor is mindig kedveskedek neki ilyenekkel, én viszont még soha se kaptam tőle semmit se. még egy darab csokit se, és ez eddig nem zavart, de mostanában egyre többet látom, hogy a barátnőimnek a barátai csak úgy vesznek nekik kisebb-nagyobb dolgokat. ő már dolgozik és elég jól keres, én viszont még tanulok, tehát nem mondhatom,hogy azért nem, mert nem telik rá neki, mert magára azért költ rendesen. ha valahova megyünk, akkor sem erősködik,hogy ő szeretne fizetni, mindig úgy van,hogy van én fizetek, vagy felesbe, és ez már kezd zavarni, nem azért mert úgy érzem emiatt,hogy nem szeret, csak mert nem érzem magam így igazán nőnek :\
2012. okt. 2. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én mindig reggelit vettem a barátomnak, friss tej, friss péksüti. Péntek esténként gyertyafényes vacsi, hétvégente ebéd főzés.

Ha én voltam nála, kaját sem kaptam !!!

Egy idő után meguntam hogy hülyére vesz, leszoktam a kedvességről.

Aztán pedig rájöttem, hogy ennek a kapcsolatnak így semmi értelme.

De ha kérni kell, az már tényleg gáz. Annyi erővel vehetnél magadnak egy szál virágot.

2012. okt. 2. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ott a pont az utolsónál!!:)
2012. okt. 2. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Edesanyam mar 25 eve el igy egyutt az apammal. Fogalmam sincs miert nem valtak el vagy minek is hazasodtak ossze. Anyam mindig arra tanitott: az ember nem lehet egyedul, de eggyut sem szerelem nelkul valakivel.

Azt kivanom neked h talalj egy plyan ferfit aki valoban szeret es tisztel.

2012. okt. 4. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!