Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány elhanyagolt párkapcsolatban élő nő van itt?
Az elmúlt 2 napban elég sok olyan kérdésbe futottam bele, ahol nők fejtegették, hogy a párjuk elhanyagolja őket különféle kifogásokkal, holott látszólag megtehetné, hogy foglalkozzon velük...
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy egy kicsit felhívjam a figyelmet erre a dologra.
Kérem, hogy azon nők, hölgyek, lányok ,csajok írjanak ide lehetőleg csak, akik kapcsolatban agy házasságban vannak, de mégis elhanyagolja őket a párjuk.
Kérném, hogy a korukat is legyenek szívesek megírni, és röviden, hogy mi a probléma konkrétan.
Köszönöm.
Kedves férfi válaszoló!
Az első 3 mondatodat miért nem fejted ki bővebben?
#31 Hadd válaszoljak én az előző férfivel egyetértve.
Azért, mert az az elenyésző kisebbség, amit csak a békesség kedvéért kell megemlíteni.
Csak annyit tennék hozzá, hogy az elhanyagolt nők nagy többsége, szerintem azért hiszi, hogy el van hanyagolva, mert annyira jó dolga van a férje mellett, hogy ráér azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen milyen rossz neki. És az, hogy elhanyagolják őket, az annak a következménye, hogy ők is elhanyagolták a férjüket. Csak a saját szemükben még a gerendát sem veszik észre, míg a férjükében a legkisebb szálkát is.
Az udvariasság nem hallt ki, a férfiaknak csupán elegük van a hálátlan hölgyekből.
És csak a békesség kedvéért: Tisztelet a kivételnek.
Egy másik férfi.
ui. Hölgyeim, aki egyet ért küldjön egy piros pacsit! :-)
szerintem ezzel a kérdéssel nem kéne többet foglalkozni a kelleténél
"Ki mit szakít, olyat szagol"
ennyi
Hát, röviden összefoglalva: több nő él elhanyagolt párkapcsolatban, mint ahány nem.
De mondok jobbat:Minden ötödik nő konkrétan fizikai veszélyben él, mert tettlegesen bántalmazza a párja.
Rohadt nagy gondok vannak itt társadalmi szinten, és nem hiszem, hogy már túl sokáig lehet ezt takargatni, elbagatellizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!