Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány elhanyagolt párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány elhanyagolt párkapcsolatban élő nő van itt?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 napban elég sok olyan kérdésbe futottam bele, ahol nők fejtegették, hogy a párjuk elhanyagolja őket különféle kifogásokkal, holott látszólag megtehetné, hogy foglalkozzon velük...

Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy egy kicsit felhívjam a figyelmet erre a dologra.

Kérem, hogy azon nők, hölgyek, lányok ,csajok írjanak ide lehetőleg csak, akik kapcsolatban agy házasságban vannak, de mégis elhanyagolja őket a párjuk.

Kérném, hogy a korukat is legyenek szívesek megírni, és röviden, hogy mi a probléma konkrétan.

Köszönöm.

2013. nov. 28. 01:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Barátnőm egy faluval odébb lakik, ő most szült másfél hete. Előtte még szoptatta a fiamat. A szomszédaink már megloptak minket, köszönöm nem kérek belőlük többet. Nagymamám nagyon öreg, egy főzeléket nem tud meg keverni. Fiatalabbik nővérem gyerek ellenes, idősebbik meg nem meri bevállalni. Férjem szülei elváltak, apóssal tartjuk a kapcsolatot, de ő nagyon messze lakik, talán évente egyszer találkozunk vele fél órára. Egy jó barátunk van, de neki is van családja, sőt elég problémás lányuk van, vele is nagyon ritkán találkozunk, az asszonya meg egy nagyon felelőtlen nő, a saját gyerekére nem tud figyelni. A haverjaink meg túl gyerekesek, sosincs állandó kapcsolatuk. Még van egy pár nő ismerősöm, de ők vagy most nagy pocakosak és azért nem vállalják vagy épp most szültek. Szerinted én nem tettem meg mindent annak érdekében, h kettesbe tudjak lenni a férjemmel?
2014. márc. 27. 18:44
 12/37 anonim ***** válasza:
*szoptattam a fiamat
2014. márc. 27. 18:44
 13/37 anonim ***** válasza:
9%

Nyílván nem ismerem az életed, de akkor is kiállok amellett, hogy meg lehet oldani azt, amit igazán akarunk. A szótárból ki kell törölni a lehetetlent.

Pontosabban megfogalmazva a lehetetlent el lehet érni, csak nem olyan könnyű.

Tényleg mindent megtettél volna?

És tegyük fel, hogy igen. Akkor most itt járnátok a pároddal?

Nem elemezni akarlak, kérlek, ne értsd ezt félre, pusztán a jószándék vezérel, és az hogy a boldogságotok vissza térjen. Az én szüleim most válnak, tudom miről beszélek....ők is azt hiszik, mindent megtettek.

2014. márc. 27. 18:54
 14/37 anonim ***** válasza:
Elválni nem szeretnék, mert a a hétköznapban boldogok vagyunk, nincs gond. Csak a nemi életünk el laposodott. Vannak különböző szexi ruháim, eszközök, sőt videót, képet készítettem magamról, hátha beindul, mindent bevállaltam, de nem jön vissza a "kedve". És valóban nem ismered az életünket, így sokat nem tudsz tenni. Nyugodtan mondj példákat, h miket lehetne ki próbálni még. Kíváncsi vagyok, h tudsz-e valami újat mondani, mert úgy gondolom, h a 2 és fél év alatt én már mindent megpróbáltam/kipróbáltam...
2014. márc. 27. 19:04
 15/37 anonim ***** válasza:
57%

Beszélgettek ti erről?

Az őszinte kommunikáció sok agyalással töltött időt megspórolhat. Neki miért nem mondod el azt, hogy szeretnéd feldobni a szexuális életeteket? Megkérdezhetnéd, hogy ő mit szeretne, de ne hagyd hogy elintézze annyival, hogy neki ez így jó. Mert látszólag sem az. Kétlem, hogy meguntátok volna egymás (kivéve ha ennyi éven keresztül napjába 3x estetek egymásnak).

Lehetséges hogy nem érzi már férfinak magát. Gyerek, egyebek miatt ez előjöhet. Nem ismerem a párod, de BESZÉLJETEK. őszintén. Ennél jobbat nem hiszem hogy tehetnél..

2014. márc. 27. 20:19
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Naponta próbálok vele erről beszélni, 2 és fél éve! Én mindig, mindent őszintén meg mondtam neki. De mivel minden ilyen beszélgetésnek a vége az, h össze veszünk, így ilyenkor ilyen formában már nem folytatom vele a kommunikációt, mivel nem akarom, h a fiam ezt lássa és hallja... Egyáltalán nem venném észre rajta, h nem érzi magát férfinak inkább kib.aszott lusta szexelni! Mert, ha egy nap kétszer is mondom neki, h gyere drágám, orálisan kielégítelek arra bezzeg egyből ugrik! De, ha szexről van szó akkor vissza utasít, még úgyis, ha egy szál semmibe ülök az ölébe! Fel tudod fogni, h mennyire megalázó mikor egy ilyen vissza utasítást kapsz!? És akkor ezután is maradjon meg bennem a küzdő szellem...
2014. márc. 27. 21:18
 17/37 anonim ***** válasza:

Megértelek.

De akkor itt jön az első kommentemben említett vészmadárkodás...

2014. márc. 27. 22:05
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,hogy kicsit beleszolok , most pasikent szeretnem leirni a ferfiak "vedelmeben" ,hogy a pasik oriasi nagy resze egyszeruen nem hajlik a problema megoldasara . Sot : szerintunk nem is letezo problema az elhidegules . Idegesek leszunk, makacsak ha erre terelodik a beszelgetes es egyszeruen bezarkozunk . Sajnos megesett velem es ahogy itt mar leirtak,a kedvesem minden ilyen probalkozasa csodot mondott , pedig most igy visszagondolvs eveken keresztul probalta megoldani a (szamomra nem is letezo) gondot . Sajnos a vege az lett,hogy egy kollegaja beleszeretett es nagyon hosszu "lelkisegely" utan kialakult a paromban is egyfajta erzelem iranta . En mar csak akkor kaptam eszhez,amikor majdnem keso volt . Szegyellem,de csak akkor vettem eszre az evek ota mellettem levo csodat,amikor mar mas is felfigyelt ra es amikor mar majdnem elvesztettem . Azota megoldodni latszik a gondunk , visszatalaltunk egymashoz ( de iszonyuan nehez tultenni magam a megcsalason) ,sokat fejlodott a kapcsolatunk es tudom,hogy mar soha nem fogom ennyire elengedni - amennyire rajtam fog mulni.

Nagy elkeseredesemben talaltam ide is es szomoruan tapasztalom azt,amit a kerdezo is irt : a kapcsolatok egy resze pontosan igy borul ossze,ezrt nagyon is jogos a kerdes . Szoval uraim ,mindenki nezzen magaba es ha mar a szeretett no kifordul a kapcsolatbol,akkor gondolkodjon el rajta mielott lek..vazza,hogy vajon mindent megtett-e azert ,hogy ne igy vegzodjon a " holtodiglan"

2014. ápr. 13. 06:44
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
81-82
2014. ápr. 21. 11:36
 20/37 anonim ***** válasza:
48%
Bocsi, én férj vagyok. Szinte tökéletesen ugyanazokat a problémákat élem át a feleségemmel, amit az egyik hozzászóló a férjével.
2014. máj. 6. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!