Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen a párkapcsolatban a felek között nagy a kontraszt?
Itt is, de az életben is nem akarják elhinni az eberek és pénzre fogják legtöbbször ha az egyik fél nagyon csinos jó nő vagy jó pasi a másik fél meg nagyon kövér, csúnya.
Pedig nagyon sok ilyen párkapcsolatot ismerek, ahol semmi érdek nincs csak a színtiszta SZERETETET.
Ennyire irigyek lennének az emberek?
Igen, biztos sok irigy és rosszindulatú ember van.
És mivel tényleg van olyan kapcsolat, amit csak az érdekek tartanak össze, ezért egyszerű ezt a sztereotípiát ráhúzni minden kontrasztos kapcsolatra.
Ráadásul sokan leragadnak a külsőnél. Arra nem gondolnak, hogy esetleg, aki nem olyan szép, jóképű, azzal azért van együtt egy csinosabb nő vagy helyesebb férfi, mert olyan kedves, jó természete van, lenyűgöző a személyisége, családszerető, stb.
Ha nem tapasztalod meg, akkor nehéz elhinni, elképzelni.
Nekem hál istennek olyan kapcsolatom van, amit te is leírtál (kezdetben még a csinos nő - kövér férfi felállás is igaz volt, csak aztán lefogyott a párom :D), bár előtte is hittem az érdek nélküli, őszinte kapcsolatokban, mert én magam képesnek éreztem magam rá, és nem vagyok olyan öntelt, hogy azt higgyem, mindenki másnál jobb vagyok e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!