Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek valami módja? /Nyomozás/
Barátnőm után kémkedek.. tudom lehet köcsög vagyok de szerintem nem csak én csinálok ilyet aki bizonytalan valamiben.. ki kell deríteni..
A facebookját tudom de nekem az nem elég.
Arra lennék kíváncsi hogy telefon szám alapján... le lehet e valahogy nyomozni hogy milyen számokat hívott beszélt ... vagy valahonnan le lehet ezt kérni ? vagy valami ?
Van ennek valami módja ? 18/F
Van okom bizonytalanak lenni a facebookja alapján..
Egyetlen okom van hogy nem szakítok vele nem bírnák nélküle élni... az életemnél is jobban szeretem.
Barátom volt 2 évig ... és mindig el utasított hogy nem kellek neki csak barátjaként szeret.
De nem adtam fel küzdöttem érte.. és a végén csak elértem.. 2 év Az első nagy szerelemem nem akarom az ablakon ki lökni.
Vegyél egy telefont és ajándékozd neki. Saját magadra kérhetsz megfigyelést, részletes számlát.
De ha nem bízol benne akkor hagyd el. A féltékenység megmérgezi a kapcsolatot. Tudok olyan példát amikor a férj állandóan féltékenykedett. Először évekig hűséges volt a felesége. Aztán fűvel fával csalta. Azt mondta akkor is kap ha nem csalja akkor már legyen valamilyen értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!