Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy lányt. Ez a történet. Mit gondoltok?
Van egy lány akit nagyon szeretek. Szerintem elég jól kijövünk de amiért a gyakorikérdések oldalra is kiposztolom a dolgot az ez:
2 éve vagyunk osztálytársak(9-10 osztály.)és hihetetlenül beleszerettem. Az osztálykiránduláson (kb. 2 hete) bizonyos ''löttyök'' miatt rosszul lett és kimentünk levegőzni, segítettem neki stb. stb. Majd mikor már magánál volt vettem a bátorságot és megkérdeztem hogy együtt alszunk-e. Bele is ment. Viszont akkor az iránta táplált érzéseim megkétszereződtek,háromszorozódtak és azóta nem is tudok másra gondolni csak rá. Minden gondolatom vége az hogy akkor most mi van. Na de egy pár napja elbeszélgettem vele erről az eseményről bevallottam neki mindent amit érzek iránta . Elmondtam a kiránduláson történt dolgokról(!Nem történt semmi az együtt alváson kívül). És én úgy láttam hogy eléggé őszintén válaszolta azt hogy ő nem akar semmit, maradjunk barátok és kész.
Ez az esemény után összeestem és nem tudom hogy most már teljesen mondjak le arról hogy egy ilyen rendes lány mint ő nem lehet az enyém és lépjek túl rajta? Vagy esetleg próbáljak meg valahogyan mégis hatni rá, hogy egy próbát mégiscsak megérne. És erről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mekkora hiba is volt ez hogy megmondtam neki mindent amit iránta éreztem. Ha végigolvastad ezt a hosszú szöveget köszönöm és amennyiben tudsz valamit ajánlani, vagy hozzáfűzni kérlek tedd meg.
Üdv Kérdező! A nőkről tudni kell, hogy nem annyira állandó a véleményük, mint a férfiaknak, mert a változó érzelmeik, hormonjaik jobban befolyásolják őket. Tehát másképp reagál, ha akkor vallasz neki szerelmet, amikor éppen rosszul van vagy ha éppen tök feldobott hangulatban van. Tehát ha jót akarsz vele beszélgetni fontos témákról, azt akkor tedd meg, ah előtte a hangulat jó és aztán természetes módon át tudtok térni a komoylabb jó dolgokra. Persze ez nem azt jelenti, hoyg ezután ha rossz paccban van, nem fog tök ellentétes dolgot mondani - csak azért, hoyg legközelebb, ha jó a hangulata, bocsánatot kérjen és megint jó dolgokat mondjon. :)
Ezt nem bántásból mondom, csak van egy fajta alaphullámzás minden nő termsézetében, így nem mindegy miylen hangulatban beszélsz rőlük miről. Úgyhogy légy türelmes és légy ennek tudatában is.
De emellett természetesen az is iagz lehet, hoyg nem akar még komolyabb kapcsolatba lépni, ami ebben akorban valamennyire még normális. Azt elhiszem, hoyg Te fel vagy spanolva nagyon érzelmileg, de ez ne gátoljon meg abban, hogy megismerd a lányt mégjobban. Úgy értem, mint embert, és nem egy "istennőt", mert ennek a lánynak van szmélyisége, érzelmei, véleménye a dolgokról, világnézete, gondolatai, céljai, stb. Akkor arra is rájössz, mi miatt viselkedik így. Mindenestre ez még nem jelent vereséget, de egyelőre szerintem nem tehetsz jobbat, mint egy lassabb, de biztosabb sebességbe kapcsolsz, megismered őt, segítesz neki, türelmesen vársz, de azért Te is vezeted ezt a kapcsolatot valamerre, stb. És ne aludjatok együtt! Még ha semmi több sem történt, valószínűleg ez a kapcsolatotok normális menetében egy erőteljes begyorsítás volt. A férfi ezt nem érzékeli rosszank, de a nőknél ez jobban bekapcsolja a vészjelzést és behúzzák a kéziféket! Ha csak abba gondolsz bele, hogy ha mondjuk lefekszetek, abból kinek lehet nagyobb gondja...? Szóval, lassíts, rázódjatok vissza a normál menetbe, de ha melletted biztonságban érzi magát (minden tekintetben, még úgy is, hoyg tudsz lassítani!), akkor lehet ebből sok jó dolog később.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!