Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Mit gondoltok? Történet lennt

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a pasim átvert. 1 éve és 5 hónapja vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején beadott nekem egy mesét, és most kiderült, hogy kamuzott. Azt mondta, egy csaj rászállt, és nem kopott le róla. Èn elhittem, mert miért ne hittem volna el? Bíztam benne (rózsaszín köd).

Arra a bizonyos csajra azok utan, amiket elmondott a pasim, úgy gondoltam másfél évig, hogy egy hülye nyomulós kis rib@nc. De! A hétvégi buliban váratlanul összekeveredett az én társaságom annak a bizonyos csajnak a társaságával, a barátom nem volt ott. Elkezdtünk beszélgetni a lánnyal. Kiderült, hogy a pasim hazudott, mert ö nyomult durván a csajra. Egyszer haza is vitte kocsival, és a kocsiban neki is akart esni, meg akarta csókolni, stb. Ez azért ennyire biztos, mert a csaj felvette az egész beszélgetést a telefonján, szóval visszahallgathattam. Mondtam, h mondjon el mindent, nem szólok a pasimnak erröl. Azt mondta nyugodtan szólhatok neki, mert ez az igazsag, neki nincs mit takargatnia. Nos ezek után én úgy érzem, hogy azonnal kiábrándultam belöle, és azon gondolkodom, hogy ha a kapcsolatunk elején ilyenre vetemedett, akkor vajon hányszor csalhatott meg?!

Nem tudom mit csináljak, mondjam el neki, hogy tudom, kérdezzek rá, hogy hányszor csalt meg, vagy csak simán hagyjam ott egy szó nélkül? Melyik fáj jobban? Esetleg ne hagyjam ott, ne szóljak neki hogy tudom, hanem álljak bosszút valahogy? A bosszúállás annyira nem a kenyerem, de most elég ideges lettem, mert hülyének nézett... Ki tudja hányszor! Megkérdöjeleztem az egész eddigi kapcsolatunk hitelességét, lehet, hogy a fele nem igaz annak, amivel eddig etetett.

L24, F30

2012. ápr. 13. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem.nem erdekelne a mese..bye...bye..lenne
2012. ápr. 13. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
"Melyik fáj jobban?" Lehet hogy megérdemli, de ha Te mostantól csak arra fogsz játszani, hogy neki fájjon, akkor magadról is kiállítasz egy igen csúnya bizonyítványt. Szerintem hagyd ott simán.
2012. ápr. 13. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én tuti szembesíteném a tényekkel. Bosszúállás fölösleges, és lesüllyednél vele az ő szintjére.

Viszont azt nem értem, hogy a csaj minek vette fel a telefonján azt, hogy a pasid rá akart mászni? O.o

2012. ápr. 13. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
ez az egész undorító pfffff. jobb ha valaki mást kezdetek hülyíteni
2012. ápr. 13. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
A csaj elmondása szerint ö lekéste a buszt. a barátom látta, hogy rohant a busz után, de nem állt meg a busz. Felvette, hogy hazaviszi. A csajnak volt barátja, ezt mondta is a barátomnak, aki csak nem szállt le róla, és nyomult rá. Közben a lánynak leesett, hogy ebböl kombinálások lehetnek, és felvette az egészet, betette a telót a dzsekije felsö zsebébe, az meg mindent rögzitett. De most nem ez a kérdés, hanem az, hogy mit kezdjek vele? szerintem szó nélkül kiadom az útját mert ez az egész egy gusztustalan ügy és ezek után hogy hihetnék neki bármit is? félréismertem.
2012. ápr. 13. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Oké így már érthetőbb.

Bár én a helyedben annyit megengednék magamnak, hogy néhány rövid mondatban értékelem a jellemét, és csak utána libbenek el.

2012. ápr. 13. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen azt hiszem ezt fogom tenni.

Az ég óvjon az ilyenektöl mindenkit, remélem soha többet nem futok bele egy ilyenbe... :( azért fáj egy kicsit.

2012. ápr. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!