Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a volt barátnőmet? 30F (betegség miatt elvesztettem)
Ne haragudjatok, de hosszú lesz!Már nem bírtam ki, hogy valakit meg ne kérdezzek(a szüleimen kívül) mit csináljak!
2.5 éve betegedtem le vastagbél gyulladásba(-30kg), 1.5 éve szakítottunk, de szerettük egymást.Igazából sajnos agyamra ment a csaj, mert nem értett meg h beteg vok.A szakíás úgy történt, hogy én hülye felb sztam az agyát, hogy lehet 5 év múlva sem lesz gyerek, erre begyógyszerezte magát(frontin).Akkor gyorsan hazavittem a szüleihez, a keresztanyja beszélte rá a szakításra.Szakítás után egy párszor még találkozgattunk,de rá egy hónapra megismerkedett az első munkahelyén egy sráccal.Ez alatt a 1.5 év alatt sokszor éreztem úgy, hogy hiányzik azért, de nem volt ilyen szar a lelki világom mint most.Egy évig munkanélküli voltam, most meg ont ugyanazon a munkahelyen dolgozom 2.5 hónapja ahol ő.Az is bajom, hogy minden barátot elvesztettem(sok barátom volt) nincs senkim, se kutyám se macskám. A betegségeim rosszabbak lettek. Igy kezdőttek 2.5 éve vastagbél, 1 éve proszt. gyull. a veséim fájnak, vedelem a vizet mert amit kaptam gyógyszert valami rosszat okozott, egy csomo orvosnál voltam már, de semmi haszna.
Szóval nincs életem a munkámon kívül, egyszerűen nem tudok leülni még játszani sem, filmet is csak nagy ritkán nézek.
Lehet a betegség, hozza ki ezt belőlem, hogy hiányzik.És "sajnos" már úgy halottam 12 hetes terhes. Egyszerűen b......m!Lehet nem volna ilyen gondom, ha már félig jól érezném magam, tudnék csajozni, mert rengeteg lány van azon a munkahelyen.De nem látom értelmét. Ki az aki engem ilyen betegen elfogadna?
Szerintem durvan 2 evnyi szenvedesed van, annyi pont eleg, hogy ujra a regi legy :)
32-33 evesen semmirol nem csusztal le!
Aki elhagyja a beteg pasiát, az nem is szerette igazán. Sajnálom, de én ezt így gondolom.
Próbálj meggyógyulni, jobbulást! :)
15:12-esnek.
Kb. 1-2 évet szánok rá, de szeretném ha fál év alatt látszódna a dolog.Sajnos elég türelmetlen vagyok.
:)))
Mintha magamat hallanam :D
En is az vagyok, ha 2 percet kell varjak mar sik ideg vagyok... :)
Ne allits olyan celt ami elerhetetlen :) realisakat igen! Elso legyen a korhazba jutas es onnantol induljon a visszaszamlalas! Siman meg lesz es menni fog! Foleg, hogy aki sportolt kemenyen, mint Te vagy En! Az nagyon brutalisan es oszinten latja magat a tukorben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!