Amióta elvesztettem a szüzességem, aktus után szúr a vizeletem pár napig és sokszor nehéz a behatolás. Ez betegség?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 22:09
2/9 anonim válasza:
Szúr? Nem inkább csíp? Mert ha csíp akkor lehet felfáztál. Ilyet, hogy szúr még nem hallottam. Szerintem menj el egy nőgyógyászhoz. Nem hiszem, hogy komolyabb bajod lenne, de jobb félni, mint megijedni. Szóval tényleg menj orvoshoz.
3/9 A kérdező kommentje:
Van petefészek cystám. Köze lehet a dologhoz?
2010. márc. 30. 22:15
4/9 anonim válasza:
22:13-as vagyok
Petefészek cystád van? És voltál orvosnál vele? Ha voltál mit mondott az orvos? Ha nem voltál akkor AZONNAL menj orvoshoz, mert ebből nagyobb baj is lehet. Nem vagyok orvos de ha jól tudom a cystát "eltávolítják" vagy csinálnak vele valamit, és utána minden oké. De ha nem mész orvoshoz abból tényleg bajod lehet. És igen valószínűleg köze van a cystádnak ahhoz, hogy szúr a vizeleted.
5/9 anonim válasza:
előző vagyok
bocs hülyeséget írtam
persze, hogy voltál orvosnál.. másképp nem is tudnád hogy petefészek cystád van.
De kezelték a cystádat?
6/9 anonim válasza:
azt nem feltétlen kell kezelni, ha jóindulatú, akkor magától felszívódik...amugy ha legközelebb mész a nődokihoz, ezt említsd meg neki... de én úgy emlékszem, h az első néhány alkalommal nekem is így volt a dörzsölés miatt, amihez nem szokott hozzá a puncim... sőt, ha hónapokig nem szexelek még mostanában is van ilyen az elsőnél
7/9 anonim válasza:
A szúrós vizelet lehet valami lájtos fertőzés, ez előfordulhat, amíg nem szokod meg a párod "flóráját és faunáját", hogy így mondjam. A nehéz behatolás az lehet csak simán az újfajta igénybevételtől. A cisztának nem hinném, hogy sok köze van ehhez.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat. Jóindulatú cystám van, ami már legutóbbi vizsgálatnál már majdnem felszívódott. Erre írt fel a nőgyógyászom egy fogamzásgátló tablettát, ami elfogyasztása után kell visszamennem. Ideje lenne korábban visszamennem?
2010. márc. 31. 15:55
9/9 anonim válasza:
Igen, szerintem az a biztos, ha elmész, és elmondod a panaszaidat, annál hamarabb ad rá valamit, ha tényleg fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!