Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jarnatok egy olyan 24 eves sraccal aki alig 1 eve gyogyult meg a nyrirokrakbol?
Nehez menet volt, mar nagyjabol osszeszedtem magam. Mindig is a komoly kapcsolatok erdekeltek, gyerekeket, csaladot terveztem. Az elozo baratnommel 3 evig voltam, az elott szakitott velem egy honappal hogy kiderult a betegsegem. Azota se lattam. Igazabol egy baratom meg a csaladom tartott ki mellettem. Elotte mindenki ismert a varosban, mindenki haver volt, azota a baratomon kivul nincsenek ismeroseim sem, elfordultak tolem az emberek, terhes volt egy beteg ember nekik.
2 lannyal randiztam azota, de amikor kiderult a dolog megijedtek es visszakoztak inkabb.
Meg evekig riziko hogy visszater a baj, kontrollra kell jarnom, orosz rulett kb.
Szoval ti bele mernetek vagni egy kapcsolatba ennek tudataban? Mernetek jovot tervezni egy ilyen sraccal mint en?
Szánalmasak az emberek!!!
Ha lány lennék persze hogy járnék veled, de nem sajnálatból, hanem megismernélek és talán akkor így döntenék.
Az a baj hogy azok a lányok hülyék is voltak, mert gőzük sem volt róla hogy mi az és mivel jár.
sok üresfejű ember van akinek csak az esik le az egészből , hogy "rák".
#4: az állatvilágban, ahol minden arra megy ki, hogy minél több utódot szаrj a világra, igen, ott egyértelmű. Intelligens lényeknél már kevésbé. Főleg hogy egy nem öröklődő betegségről van szó, amiből ha felépül az illető, ugyanolyan egészséges utódai lehetnek, mint bárki másnak.
Kérdező: azért az ismerkedésedet lehetőleg ne ezzel kezdd! Ne titkold el, de azért ne az első két randin állj elő vele!
Mivel férfi vagyok, csak a saját szemszögemből tudom megírni a dolgokat. Ha én randiznék egy súlyos betegségből felépült lánnyal, eszem ágában sem lenne ezért kipenderíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!