Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a párom mikor gyógyult ki?
mondjuk arra értem, hogy sok fiúnak lehet fertőzése és nem is tud róla, mert lehet náluk tünetmentes is..
neki annyi volt a baja, hogy egy napig piros volt aztán elmúlt..
és igen, ez lenne a kérdés harmadjára is, hogy honnan tudjuk, hogy minden oké nála is....
de kezelte magát ő is
tehát elvileg..
elmentek mindketten urológiára/nőgyógyászhoz (kinek mi) és csináltattok egy vizelet+ kenet vizsgálatot.
abból ki fog derülni, ha valami nem ok.
Azért nem ártana, ha a barátod is ellátogatna orvoshoz, mondjuk és akkor kiderül hatott-e a kezelés vagy még mindig gáz van.
A fogamzásgátló meg egyes nőket hajlamosabbá tehet a fertőzésre, valamint nem ártana azt is megnézetni, hogy a hüvelyflórád rendben van-e. Ugyanis a drasztikus kezelések nemcsak a nem kívánatos kórokozókat, hanem a természetes hüvelyvédelmet is megszüntetik, amit utána lehet helyre kell állítani. Fordítsatok nagyobb gondot a higiéniára, a párod mosson mindig kezet, aktus előtt tusoljatok, stb.
a múltkor is kezelte magát, aztán mégse gyógyult ki
most mit vársz, hogy itt számítógépen keresztül, orvosi ismeretek nélkül, úgy vizsgálat nélkül megmondom, hogy mit csináljon vele?
ha nem tudodja egyedül kikúrálni, akkor orvoshoz kell menni, arra való az orvos...
én voltam dokinál, én jól vagyok meg a hüvelyflórám is köszi :) és orvos mondta meg mit csináljak, nem volt semmi drasztikus (: és kösz szoktam fürdeni is :DD nem felelőtlen 13 évesek vagyunk, akik dugnak orrba szájba amikor kedvük tartja
17:38..sztem senki nem vár el tőled semmit : D
elvileg erre lenne ez az oldal, hogy amit akarok megkérdezek, hátha tud vki vmi okosat, hasznosat mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!