Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jarnatok egy olyan 24 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jarnatok egy olyan 24 eves sraccal aki alig 1 eve gyogyult meg a nyrirokrakbol?

Figyelt kérdés

Nehez menet volt, mar nagyjabol osszeszedtem magam. Mindig is a komoly kapcsolatok erdekeltek, gyerekeket, csaladot terveztem. Az elozo baratnommel 3 evig voltam, az elott szakitott velem egy honappal hogy kiderult a betegsegem. Azota se lattam. Igazabol egy baratom meg a csaladom tartott ki mellettem. Elotte mindenki ismert a varosban, mindenki haver volt, azota a baratomon kivul nincsenek ismeroseim sem, elfordultak tolem az emberek, terhes volt egy beteg ember nekik.

2 lannyal randiztam azota, de amikor kiderult a dolog megijedtek es visszakoztak inkabb.

Meg evekig riziko hogy visszater a baj, kontrollra kell jarnom, orosz rulett kb.

Szoval ti bele mernetek vagni egy kapcsolatba ennek tudataban? Mernetek jovot tervezni egy ilyen sraccal mint en?

2013. okt. 13. 16:01
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!(:

Nem volt ennyire komoly betegségem, mint neked, de azért nekem is sikerült valamennyire betekintést nyernem az ilyesfajta dolgokba.

Először is: Remélem azóta nem újult ki a betegséged!

Másodszor: #4. válaszoló pedig szerintem teljesen rosszul érzékeli a dolgokat. Egy normális kapcsolatban támogatják egymást, bármi baj is merüljön fel, egymás mellé kellene állni, akármiről is legyen szó. Főleg egy ilyen helyzetben. Mert azt hiszem a legnagyobb szemétség pont egy ilyen időszakban elhagyni valakit, aki akkor számít rád a legjobban. És ha épp az ellenkezője történik; akkor talán nem is érzett olyan mélyen, mint ahogy azt mutatta.

Legalábbis én így gondolom, és női szemmel nézve a dolgokat én kitartanék a párom mellett, még ha nehéz is -a legnehezebb úgyis neki lesz, nem nekem, mert nem én küzdök a betegség ellen-.

Bolond az olyan ember, aki ez alapján nem merne veled kapcsolatot kezdeni. Minden jogod megvan rá, hogy boldog légy, ne erre a hülye erős-gyenge szarságra(bocs a trágár szavakért.) fókuszálj, amit előttem írt a kedves válaszoló.

Minden esetre kívánom neked a legjobbakat, minden téren!(:

20/L

2014. jún. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!