Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velünk?
Szeretkeztünk a barátommal és a nemi szerveink reakcióba léptek egymással. Viszketünk, fura kiütések jelennek meg neki, nekem csak kellemetlen érzés.
Elmentünk nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, nemi beteg gondozóba senki nem talált semmit, minden negatív, semmi rendellenes. Ő kapott egy krémet és nem vettem hüvelytablettát és krémet.
Valami ötlet hogy ne szenvedjünk emiatt, járt már valaki hasonló cipőben?
azóta óvszerrel volt sok alkalommal és akkor nem volt gond, mióta együtt vagyunk van ez a gond...
hát akkor leállok a fogamzásgátlóval asszem :\
nem titkol semmit, mert együtt néztük meg a papírokat minden eredmény negatív :\
nekem nem írtak krémet nem tudom miért az én orvosom elég laza az a baj, szóval én vettem magamnak ilyen hüvelygomba elleni bigyulát... egy kicsit használt jobb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!