Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha utál a párom gyereke. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utál a párom gyereke. Mi lesz így velünk?

Figyelt kérdés

A sztori dióhéjban : 9 hónapja vagyunk együtt a párommal. Nem élünk együtt, de mindennap találkozunk, hetente 4-5-ször együtt alszunk.

Elég nagy a korkülönbség közöttünk, emiatt nem nagyon támogatja a családom a kapcsolatunkat, a barátom háromszor volt volt velem otthon. A szülei, testvére elfogadtak engem, de a gyerekeinek, akik még elég kicsik , eddig nem mutatott be. Nem esett jól, de elfogadtam, megértettem, hogy a válást is nehezen dolgozzák fel.

Hétvégén viszont véletlenül összefutottunk z egyik plázában a párommal és a gyerekeivel. Nem beszéltünk meg arra a napra semmit, mert neki gyerekes napja volt, nekem meg millió dolgom. mégis véletlenül összefutottunk, s ha már így alakult, bemutatott a gyerekeknek. (9,11 évesek).

Majd vasárnap volt egy komoly beszélgetésünk. A helyzet fura volt, feszült, a gyerekek ellenségesen viselkedtek. Mint kiderült, utána kifejtették, hogy mennyire ellenszenves vagyok nekik. Kértem a párom, hogy ha már így alakult, adjunk egy esélyt, találkozzunk nála a gyerekekkel, engedje hogy megismerjük egymást. Ő azt mondta, hogy korai még, nem ellenem, a státuszom ellen van kifogásuk. Szerinte ne erőltessük a dolgot.

Tovább folytatva a dolgot, megkérdeztem tőle, hogy mi van ha nem fognak megenyhülni, mi van ha egyszer össze akarunk költözni, de a gyerekei még akkor is utálni fognak, stb stb stb A végén a sok "mjd akkor kitalálunk valamit" - válasza után kibökte, hogy ha valóban annyira elmérgesedne a viszony, hogy választania kellene, akkor a gyerekeit választaná...

Nagyon rosszul esett. Ilyenkor mi van? Mihez kezdjek ezzel? Érdemes így jövőt terveznem vele? Nagyon elkeseredtem...

2013. szept. 2. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Te hulye vagy te neked ha lesz gyereked te inabb a palit valasztod mi?
2013. szept. 2. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
a legtöbben mármint a jó szülök a gyerekeiket választanák majd megtudod ha te is szülő leszel :) egyébként télleg nehéz a gyerekeknek feldolgozniuk de idővel enyhülni fog.hidd el ha a párd szeret észre veszik majd h ezzel tezsik boldoggá apucit :) sok sikert és boldogságban gazdag kapcsolatot kívánok :)
2013. szept. 2. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,ez idővel tud még változni.

És (bár ez szemétség) mivel kicsik,a kezdeti szeretet "megvásárolható" náluk,utána meg ha már megismernek,akkor jobb lesz.

2013. szept. 2. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
A palid se nagyon erölteti a dolgot,gondolom szórakozni jó vagy neki..mint frissen vált pasinak,úgy kell neki egy újabb komoly kapcsi mint púp a hátára.
2013. szept. 2. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Jajj, téged se az eszedért szeretnek...

Hát persze, hogy utálnak, ez a dolguk. Gondolj már bele! Az anyuci-apuci szentség felbomlott. Tiszta őrület a fél életük, minden amit megszoktak, ami állandó volt, az most elveszett. Egy gyereknek ez sokkal nagyobb dráma, mint egy felnőttnek.

Most te vagy a közellenség, mert valszeg téged okolnak a történtekért. Akkor is, ha ők is tudják, hogy semmi közöd hozzá. Akkor is te vagy a hibás. Mert csak. Mert az apuci új csaja vagy.

Ez ilyen pavlovi reflex, gyűlölni kell és kész. Valszeg ha még általánosabb a séma, a volt feleség is csak sulykolja beléjük, hogy apuci csak dugja azt a fiatal fruskát (ha már korkülönbség), aki egy büdös r.ibanc amúgy is, mert ugyan semmit nem tettél, de az vagy.

Patthelyzet, ha kell a pali, vállald a közellenség szerepét. Maximum 1-2 éven belül megenyhülnek, amikor már beletörődnek, hogy ez így marad.

Amúgy a fickónak respect, mert a gyerekeire tette a voksát. Szerintem igenis mérvadó ez, ha tőle akarsz majd családot, hogy nem hagy ott téged egy rakás sz.rban egyedül.

Nekünk annó ugyanilyen körülmények mellett (és mi még csak nem is utáltuk az új nőt, próbáltunk kedvesek lenni vele) apám egy teljesen laza mozdulattal dobbantott az új fruska kedvéért. Inkább ilyen palinak szülnél és terveznél vele közös éleet, ha már ott az orrod előtt a bizonyíték, hogy a családját simán elhagyja?

Szerintem legyél türelemmel, megbékélnek majd.

2013. szept. 2. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy a felnőttek élvezik, hogy házasság, válás, de a gyerekekre hatalmas lelki hatást gyakorol negatív értelemben! Úgyhogy ne is nagyon várd el, hogy majd a 10 éves gyerek a nyakadba boruljon!

Jajj, te szegény, rosszul esett, hogy a gyerekeit választaná? Enyje, micsoda gazfickó, hogy lenne képes téged elhagyni a gyerekeiért! Nem érdemel meg téged, hagyd a fenébe, ne tervezgess vele jövőt, nem éri meg! -.-

2013. szept. 2. 22:39
 7/7 Johi2 ***** válasza:

Kedves Kérdező !

Remélem a 7 év alatt rendezted a helyzeted. Az én meglátásom szerint nem te vagy a hibás azért mert 2 felnőtt házassága tönkrement.Állj a sarkadra. Légy kedves a gyerekekkel és próbáld megszelíditeni őket akár kis ajándékokkal is. Hatásos. Tudom saját tapasztalat. Ha a férfi ennek ellenére nem kapcsol, lépj le. Egy unintelligen férfire kár pazarolni az időd.

2020. szept. 12. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!