Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen férfiak is? (lent)
Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS
Jót nevettem :D figyi ilyen vágyaid vannak vegyél egy kutyát az majd szeretni fog amennyire csak lehet :)
De ez az állandó telefonálgatás.... Engem az őrületbe kergetnél vele....akkor hívjanak csak ha vmi fontosat akarnak.....na meg az én legyek az első mondjon le miattam dolgokról.....na jó ébredj fel semmilyen eddigi tevékenységemet nem adnám fel senkiért, meg te milyen áldozatokat hoznál ilyen feltételek mellett?..... Jobb ha beletörődsz ilyen papucsot nem fogsz találni szerintem vagy ha igen nem lesz tartós , neked nem társ kell hanem egy rabszolga aki kinyalja a kis segged....
Megtudhatnám,hogy miért pontoztatok le?
Ha azt írom,hogy igen tele a világ ilyen férfiakkal,a barátod pedig egy szemét állat,akkor 100%-on lenne az a kis index? Bírom az ilyeneket...
Megkérdeztek valamit,de ha nem azt a választ kapjátok,amit hallani szeretnétek,akkor lepontozzátok az embert.Akkor minek kérdezitek? :)
Hát nem te lennél az első, de én se neked, ha már volt pasid. :D Miről kellene lemondani? De bizonyos keretek között ez még megoldható. :)
Az viszont hogy naponta többször felhívjam még akkor se működik ha épp az elején vagyunk a kapcsolatnak. Rühellek telefonálni, mert megfájdul tőle a fülem egy 5-10 perc után, egy nő meg ennél sokkal többet beszél. :D
A többi nem okozna gondot. :D
Természetesen van ilyen férfi, ha szerelmes. Ha kérdéseket teszel fel magadnak és vele még csak megbeszélni sem tudod ott valami nincs rendjén.
Az is természetes hogy egy kapcsolat elején mindenki jobban be van zsongva, aztán megszokjátok egymást, de az nem jár azzal hogy nem figyeltek egymásra, és nem törődtök a másikkal. Ha valamit hiányolsz beszéld meg vele. A jó kapcsolat alapja a kommunikáció, ha erre a másik nem hajlandó, hogy egyáltalán végig hallgasson és megértsen, ott kár időt pazarolni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!