Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betszy kérdése:

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Figyelt kérdés

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.

Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...

De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:

- szeret

- akinek első vagyok az életében

- aki szívesen van velem

- aki lemond dolgokról miattam

- akinek fontos a én véleményem is

- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak

- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem

-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden

-harcol értem

- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem

- IGAZI TÁRS

2013. okt. 30. 07:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szerintem nincs. Igen, kapcsolat elején ott mindegyik igaz, de később nem. Én ezek közül már szinte semmit nem csinálok, és mégis együtt vagyunk majdnem 2 éve. Ha ilyet keresel, mint akit leírtál, akkor nem lesz nagy a választék. Akik meg előttem azt mondták hogy ,,én ilyen vagyok" meg hogy ,,a telefon kivételével minden megvan" tuti, hogy nem igaz.
2013. okt. 30. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, a párom ilyen. Sőt még naphosszat tudnám sorolni a jó tulajdonságait.. Most jobban érzed magad? :D
2013. okt. 30. 10:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Jót nevettem :D figyi ilyen vágyaid vannak vegyél egy kutyát az majd szeretni fog amennyire csak lehet :)

De ez az állandó telefonálgatás.... Engem az őrületbe kergetnél vele....akkor hívjanak csak ha vmi fontosat akarnak.....na meg az én legyek az első mondjon le miattam dolgokról.....na jó ébredj fel semmilyen eddigi tevékenységemet nem adnám fel senkiért, meg te milyen áldozatokat hoznál ilyen feltételek mellett?..... Jobb ha beletörődsz ilyen papucsot nem fogsz találni szerintem vagy ha igen nem lesz tartós , neked nem társ kell hanem egy rabszolga aki kinyalja a kis segged....

2013. okt. 30. 10:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Megtudhatnám,hogy miért pontoztatok le?

Ha azt írom,hogy igen tele a világ ilyen férfiakkal,a barátod pedig egy szemét állat,akkor 100%-on lenne az a kis index? Bírom az ilyeneket...

Megkérdeztek valamit,de ha nem azt a választ kapjátok,amit hallani szeretnétek,akkor lepontozzátok az embert.Akkor minek kérdezitek? :)

2013. okt. 30. 11:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát nem te lennél az első, de én se neked, ha már volt pasid. :D Miről kellene lemondani? De bizonyos keretek között ez még megoldható. :)

Az viszont hogy naponta többször felhívjam még akkor se működik ha épp az elején vagyunk a kapcsolatnak. Rühellek telefonálni, mert megfájdul tőle a fülem egy 5-10 perc után, egy nő meg ennél sokkal többet beszél. :D

A többi nem okozna gondot. :D

2013. okt. 30. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Természetesen van ilyen férfi, ha szerelmes. Ha kérdéseket teszel fel magadnak és vele még csak megbeszélni sem tudod ott valami nincs rendjén.

Az is természetes hogy egy kapcsolat elején mindenki jobban be van zsongva, aztán megszokjátok egymást, de az nem jár azzal hogy nem figyeltek egymásra, és nem törődtök a másikkal. Ha valamit hiányolsz beszéld meg vele. A jó kapcsolat alapja a kommunikáció, ha erre a másik nem hajlandó, hogy egyáltalán végig hallgasson és megértsen, ott kár időt pazarolni rá...

2013. okt. 30. 13:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Huha. Köszönöm a válaszokat! ...volt egy kérdés , hogy én mondok-e le valamiről, hozok-e áldozatot... épp ez a bajom, eleget teszek a legtöbb kérésének, s muszáj megértsek olyan dolgokat nap mint nap, amivel nem értek egyet,rengeteg dologban megváltoztam amióta együtt vagyunk.És ezt nem szemrehányásképp mondom. Szeretem és örülök, ha boldoggá tehetem. De ha én kérek valamit már sok, ha neki valami nem kényelmes már nem is számíthatok rá. Van olyan hogy azt mondja nincs ideje rám , mert dolga van, tanulnia kell( idén érettségizik) és bele kell törődnöm tudva, hogy ez nem igaz. Estére már 1-2 órát kint tölt a haverjával, aki engem folyton mocskol és előtte másfél edzésre is van ideje. Ilyenkor nagyon megbánt.Úgy érzem becsapott, lepasszolt és minden más fontosabb.És ez azért fáj nagyon, mert nem vagyok olyan lány aki szeret barátnőkkel lógni...és az se zavarna ha úgy fordítana rám időt hogy közben a haverja is ott van, csak lássam , hogy törödik azzal is hogy én mit akarok. És hogy mit akarok én? az egyszerű! Őt...régen makacs voltam s féltékeny, ezt be kell vallanom, nem adtam sok teret neki, de már megváltoztam, tudom hogy ez nem jó neki, és hülye voltam. De ő még mindig úgy kezel, és nem veszi észre az erőfeszítéseim :( És tényleg szeretem, egy csodálatos pasi, nem kapnék még egy ilyet mint ő, és szeret, hanem nem lennék még most is együtt, de úgy érzem nem akarja vállalni azt hogy egy másik lélek iránt is felelős már...vagy nem tudom mi
2013. okt. 31. 09:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Jah és nem akarok 10 perceket telefonálni csak tudni hogy hogy van és érezni hogy kíváncsi rám...s nem muszáj telefonálni, de még sms-t írni is sokszor "fáj az ujja"
2013. okt. 31. 09:10
 19/19 anonim ***** válasza:
en peldaul ilyen vagyok mar lassan egy eve vagyok egyutt a baratnomel es nem zavar ha tovbbszor hiv naponta hisz enis hivom nem is egyszer ja s modtam le dolgokrol miatta meg anyi idot toltok el vele amenyit csak lehet
2013. nov. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!