Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen férfiak is? (lent)
Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS
amit te írsz az minden kapcsolatnak csak az elején van
ez csak az újdonság varázsa ha megszokjátok egymást akkor már teljesen más mint az elején
az egészből a telefonos rész a legrosszabb meg a lemondós dolog (sok függ hogy miről kell lemondani)
Szerintem nemigen van
Nem tudom van-e más is... De a férjem ilyen...
Persze vannak hibái, de az itt felsoroltakra igen a válasz...
De én is mondok le dolgokrólm én is törődök vele, én is megharcolok érte, és szeretem is...stb..
(És nem adom senkinek:):)
Van, és #1-gyel ellentétben nem csak a kapcsolat elején.
Én ilyen vagyok. Ha szeretek valakit, akármennyi ideje vagyunk együtt, szertem, ő nálam az első, ami azzal jár, hogy képes vagyok sok mindenről lemondani miatta. Fontos az ő véleménye, és mi az, hogy nem zavar, ha felhív? Hogy zavarna? Kifejezetten örülök neki, sőt, szerintem minden ép, szerelmes férfi örömmel hallja a kedvese hangját.
Nem okozok direkt szenvedést, oké, persze, lehet, hogy vannak nézeteltérések, és van, hogy véletlenül megbántom, de ez nem akarattal történik, és utána nagyon szégyellem magam.
És valódi igaz társ tudok lenni, aki a szerelme mellett a legjobb barátja is tud lenni.
Mégsincs erre igény a legtöbb hölgynél.
Szerintem a legtöbb kapcsolat ilyen.Az elején minden tökéletes,aztán későbbiekben megváltozik.
Egyébként lehet,hogy nagyok az elvárásaid.Pl nálam,azt elfelejthetnéd,hogy első lennél az életemben.Mégpedig azért,mert sok lány ezt félreérti.Azt hiszik,hogy ez azt jelenti,hogy nem töltök időt a barátaimmal,csakis kizárólag vele.Ez nem így van rendjén.Attól,hogy valakinek van barátnője még nem kell eldobni a barátait..+ nekem a családom mindig előbbre lesz,mint a barátnőm.
Tehát nálam ez már alapból kilőve,de gyanítom,hogy nem csak én vagyok ezzel így.
A lemond dolgokról miattad megint olyan dolog,amit nagyon sok lány túlzásba visz.Megismerkednek egy szórakozóhelyen,ahol már többször is látták egymást és amikor összejönnek,akkor elvárja a lány,hogy ne menjen el soha bulizni vagy iszogatni a haverokkal.
Félreértés ne essék,nem a barátodat akarom védeni.Csak leírtam a tapasztalataim,mert nálam általában ez szokott előfordulni.
20/F
"akinek első vagyok az életében "
Készülj fel, hogy nem lesz egy görög isten.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!