Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan férfiak akik házasságra, gyerekre vágynak és még nincs partnerük?
olyan 28-35 éves korúra gondolok, aki társat,gyereket szeretne.
kíváncsi vagyok. (a házasságot most nem kell szó szerint venni, a papír nem számít)
a saját korosztályom még nem fontolgat ilyen terveket :)
de magamról el tudnám képzelni, hogy mondjuk 3 év múlva családom legyen, nagyon családcentrikus vagyok.
20/L
Igen én olyan 26 évesen szeretnék megházasodni persze az még 10 év és addig még elég sok minden közbejöhet vagy nem úgy alakul ahogy szeretném.....16/f
am tudom ,hogy kicsit távol esik a korom amit te írtál de látod még a fiatalabb korosztályban is vannak akik hamar szeretnének családot :P
Nekem mondjuk van partnerem, de én például pont ilyen vagyok. Azért vettem fiatalon lakást, hogy jöhessen majd a család is, ha itt az ideje.
20 körül kevesebb ilyen srác van, ez tény. De ezért felesleges nálad 10-15évvel idősebb pasival kezdeni, mert gondolj bele, amikor te leszel mondjuk 40, ő már majdnem 60.. akkor lesznek majd a gondok. Ráadásul járhatsz 20évig a temetőbe virágot vinni neki. Tudom morbid, de szerintem várj inkább egy picit, vagy keresgélj 25körül, nekem olyankorú ismerőseim vannak, és többen házasok már, sőt van 2-3 aki vagy most várja a babát, vagy már van neki.
talált, Férfiakat nem nagyon ismerek, inkább Fiúkat.
a saját korosztályomat.
ezért vagyok rá kíváncsi, ők miben gondolkodnak másképp, mint a korombeliek.
Én szeretnék már minél elöbb, én is családcentrius vagyok, imádom a babákat és szeretném ha lenne családom....nagyon boldoggá tenne.
Hát sajnos egyedül vagyok, majd elválik ki lesz a szerencsés :)
24F
Biztos léteznek, de én nem tartozom közéjük :D
33F
Léteznek, másképpen nem látnál családokat sétálni......
A legtöbb férfi ugyan arra vágyik mint a legtöbb nő...elöbb vagy utóbb...
Létezik! Itt vagyok. Nagyon magányos vagyok, imádom a gyerekeket!
Ha 3 év múlva családot akarsz, akkor lassan érdemes megismerkedni a jövendőbeliddel! Írj privit ;-)
36/F
Ui.: Remélem nem probléma, hogy nekem már van 3 gyerek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!