Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehet egy ilyen lany?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy ilyen lany? Letezik egyaltalan meg ilyen?

Figyelt kérdés

Olyan aki 22 eves,soha nem volt meg parkapcsolata es meg szuz.

Regota kuzd depresszioval es nincs nagyon tarsasaga ezert megszokta az egyedulletet es kezdi megszeretni mar.

10 eve szeretne parkapcsolatot,de nem jon ossze neki,1 evig probalkozott parkeresessel ebbol fel evig aktivan,de csak kudarcokat halmozott fel szinte es rengeteg csalodast.

Csunyanak tartja magat es nem tudja elfogadni sem es mar nem tudja elhinni,hogy lesz valaha barkije is.

Van igeny szintje,de nem nagy.Eddig senki sem volt bele szerelmes,a fiuk csunyanak tartjak,aki akart tole barmit is az csak kihasznalni akarta annak ellenere,hogy nem adja magat konnyen.

Koszonom a valaszokat! :))

2013. okt. 28. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
add meg a facebookjat.
2013. okt. 28. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Létezni létezik.

Hogy mit tehet?

én ugyan ez vagyok csak fiúba.

És most fogok pszichiáterhez menni, mert sajnos túl tett rajtam ez az állapot, egyedül nem tudok kimászni belőle, így hát segítséget kérek egy orvostól.

Nem tudom, hogy mit csinálj.

Ha úgy vagy mint én és már ez miatt megölnéd magad és már el is követtél pár öngyilkossági kísérletet mint én akkor feltétlen fordulj orvoshoz.

21f

2013. okt. 28. 20:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen,a kisugarzassal van baj az teny,teljesen igazad van Utolso elotti valaszolo.De ezen nem tudom h lehet valtoztatni...

Hiaba is kozeledik egy fiu altalaban kiderul,hogy csak hulyiti a lanyt,vagy kihasznalni akarja...Vagyis ilyen fiukat vonz...

2013. okt. 28. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
8/8-as vagyok... módosítanám: akkor üzenném az előbbi gondolataimat a ,,kedves ismerősödnek(?)" :D
2013. okt. 28. 20:40
 15/17 A kérdező kommentje:
8-as Valasolo:Koszonom kedves Toled. :)
2013. okt. 28. 20:43
 16/17 A kérdező kommentje:
12:Sajnlom...:S
2013. okt. 28. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyedül marad.
2013. okt. 28. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!