Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szokott tenni az aki egyszerre két emberbe szerelmes? Létezik egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 17:35
 1/7 anonim válasza:
Ha 2 embert szeretsz egyszerre, akkor válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a másodikba! :)
2012. nov. 25. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy inkabb valassz egy harmadikat, mert szerintem se szeretheted okat olyan nagyon. Es ne keverd ossze a szerelmet a kivanassal.
2012. nov. 25. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Első: És mi van, ha az a helyzet, hogy beszélgetsz egy csajjal 2-3 hete és nagyon kijöttök egymással, de nem találkoztatok még, mert mesze lakik, továbbá nem keres 5 napja.És az öt nap alatt meg összeismerkedtél egy másik csajjal, aki szintén messzebb lakik, és ugyanolyan jól néz ki? Nem pont szerelem kategória, de itt is választani kell.
2012. nov. 25. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Első- ezt az idézetet én is szoktam írni :P
2012. nov. 25. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet 2 emberbe szerelmesnek lenni. A szerelem nem erről szól.... tetszhet 2 ember, lehet neked mindkettő fontos, de szerelmes csak egybe lehetsz. Valószínűleg összekevered a szerelmet a tetszéssel vagy vonzódással. Egyikükbe se vagy az.
2012. nov. 25. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam is ez a helyzet... sok embert megkérdeztem erről, de rájöttem, hogy míg TE saját magad nem kerülsz ebbe a helyzetbe, addig nem tudod elképzelni. Szóval már lemondtam arról, hogy mindenkitől kérdezgetem, mert egyszerűen hiába próbálják, nem tudják beleélni magukat a helyzetembe. :S nálam kb 5 hónapja megy ez, és még mindig szenvedek, hogy melyik lenne a jó döntés :/
2012. nov. 25. 18:59
 7/7 mustafa33 ***** válasza:
milyen bölcs volt Mohamed próféta (adjon neki az Úr békét). Álj be a sunnitákhoz. És még marad két életed.
2012. nov. 30. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!