Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valaki egyszerre két emberbe szerelmes?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 14:04
1/12 anonim válasza:
NEM. Ha már más után néz v megszeret mást akkor az elsőt nem szereti.
3/12 Vree válasza:
Igen.
De kénytelen leszel választani, mert a társadalom nem tolerálja az ilyen irányultságot (és valószínűleg a srácok sem).
4/12 anonim válasza:
Akkor magyarázd már el h ha tényleg szeretsz valakit akkor egyáltalán h jut eszedbe mással kezdeni más után érdeklődni? Ha már más érdekel az egyértelmű h nem szereted az addigi párod. Nem lehet h kicsit kevered a megszokást és a szerelmet??
5/12 A kérdező kommentje:
háát köszi a válaszokat. de am énis úgyérzem h mindkét lányt szeretem
2012. máj. 1. 14:19
6/12 anonim válasza:
miért ne lehetne.... a szerelem is csupán csak biológia.. és szerintem előfordulhat hogy két különböző ember ugyanazokat a biológiai reakciókat váltja ki egy emberben, ha pedig a személyiségük is hasonló akkor pláne szerelmes lesz belé az ember
7/12 anonim válasza:
az én szerelem értelmezésemben nem, mert nálam a szerelem egy annyira "komplex" érzés, hogy azt is nehezen tudom elképzelni, hogy egynél többször kialakulhat, nemhogy egyszerre több ember felé.
(persze volt olyan, hogy egyszerre több emberhez vonzódtam és ezt szerelemnek hittem, pedig nem volt több mint "birtoklási vágy")
8/12 anonim válasza:
Hát az én szerelemről alkotott képembe sem fér bele az h egyszerre több emberbe legyek "szerelmes" . Ott már (bárki bármit mond) valami nem stimmel
9/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
Lehet két szülőt szeretni? Több gyereket egyszerre?
Ez csak szerelem. Tudom, hogy a Kate Hudson-os romantikus komédiák szerint csak egy nagy ő van, de ha ezt félretesszük, és LOGIKUSAN belegondolunk, máris megvan a helyes válasz.
10/12 anonim válasza:
A szerelem és a szeretet teljesen más. És logikusan belegondolva sem lennék képes másra úgy gondolni a párom melett mert SZERELMES vagyok belé. Ha csak eszembe jutna h mással legyek akkor inkább elhagynám a párom mert így tisztességes vele szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!