Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudtok IRC alapú társkeresős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok IRC alapú társkeresős chatet (jöhet bármennyi, ha létezik és tudtok egyáltalán)?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 8. 17:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Hasonló se, semmi?
2013. jún. 8. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Csak nem egy kockával val dolgunk, hogy az IRC kikötés legyen?

Egyébként nem, a chat.hu nem IRC alapú, hazai viszonylatban meg nincs számottevőbb chat szolgáltatás.

2013. jún. 8. 17:44
 4/11 A kérdező kommentje:
A hitelesség miatt kérdeztem, mivel mindenhol sok az unatkozó céltalan ember! Ezért kérdeztem, de ha van bárkinek jobb meglátása ne várjon vele, ossza.
2013. jún. 8. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Az IRC-vel az a baj, hogy csak egy bizonyos, technikai tudást tekintve fejlettebb réteg használja. Amihez már külön alkalmazást kell indítani, azt a hétköznapi földi halandók nem fogják használni.

A web-chatet meg nem igazán szokták összekötni IRC-vel.

Egyébként ez sem akadályozná meg a kamufelhasználókat. Akármilyen chatről van szó, amit sokan használnak, ott nagyon sok az idióta.

2013. jún. 8. 17:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Nehogy már csak az IRC csak unatkozó, céltalan, fogyatékos és más szélsőséges emberekre utaljon?!

Nem nagyon ismerem az IRC-t (de lehet ezután nem is fogom, ha ez így van).

2013. jún. 8. 17:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát azért köszi a meglátásod Étrisyon. Ez akkor megint bukta nekem!
2013. jún. 8. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Érdekes az értelmezésed, szerintem sehol nem írtam, hogy az IRC-t unatkozó, fogyatékos, céltalan és szélsőséges emberek használnák. Sőt, szerintem épp az ellenkezőjére utaltam.

Az IRC-t manapság első sorban informatikusok használják, a világ egyik legnagyobb IRC-hálózatát, a freenode-ot leginkább a szabadszoftverek fejlesztői használják kapcsolattartásra.

De ettől még nem kell feladnod :) Csak legfeljebb nem IRC-n fogsz ismerkedni. Vannak azért még lehetőségek bőven.

2013. jún. 8. 18:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Azt hittem már, tudod itt a gyakorikerdesek-en is szeretik sokan meghazuttolni magukat vagy a kérdezőt az emberek, hogy provokálják a másikat. Tapasztalat.

Akkor kihagyom, az informatikusoknak meg marad, mint arany!

2013. jún. 8. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem, a chat.hu nem IRC alapú"

Elég sok évvel ez előtt a bennfentesek IRC progival is tudtak chat.hu-zni.

A trefort az IRC alapú volt, működik még?

2013. jún. 8. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!