Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok IRC alapú társkeresős chatet (jöhet bármennyi, ha létezik és tudtok egyáltalán)?
Csak nem egy kockával val dolgunk, hogy az IRC kikötés legyen?
Egyébként nem, a chat.hu nem IRC alapú, hazai viszonylatban meg nincs számottevőbb chat szolgáltatás.
Az IRC-vel az a baj, hogy csak egy bizonyos, technikai tudást tekintve fejlettebb réteg használja. Amihez már külön alkalmazást kell indítani, azt a hétköznapi földi halandók nem fogják használni.
A web-chatet meg nem igazán szokták összekötni IRC-vel.
Egyébként ez sem akadályozná meg a kamufelhasználókat. Akármilyen chatről van szó, amit sokan használnak, ott nagyon sok az idióta.
Nehogy már csak az IRC csak unatkozó, céltalan, fogyatékos és más szélsőséges emberekre utaljon?!
Nem nagyon ismerem az IRC-t (de lehet ezután nem is fogom, ha ez így van).
Érdekes az értelmezésed, szerintem sehol nem írtam, hogy az IRC-t unatkozó, fogyatékos, céltalan és szélsőséges emberek használnák. Sőt, szerintem épp az ellenkezőjére utaltam.
Az IRC-t manapság első sorban informatikusok használják, a világ egyik legnagyobb IRC-hálózatát, a freenode-ot leginkább a szabadszoftverek fejlesztői használják kapcsolattartásra.
De ettől még nem kell feladnod :) Csak legfeljebb nem IRC-n fogsz ismerkedni. Vannak azért még lehetőségek bőven.
Azt hittem már, tudod itt a gyakorikerdesek-en is szeretik sokan meghazuttolni magukat vagy a kérdezőt az emberek, hogy provokálják a másikat. Tapasztalat.
Akkor kihagyom, az informatikusoknak meg marad, mint arany!
"Egyébként nem, a chat.hu nem IRC alapú"
Elég sok évvel ez előtt a bennfentesek IRC progival is tudtak chat.hu-zni.
A trefort az IRC alapú volt, működik még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!