Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?
a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.
én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...
21 évesen még barátnőd sem volt, de 40 évesen kétgyermekes apuka leszel? Kötve hiszem.
40 évesen is keseregni fogsz, csak akkor meg azon, hogy a korodbeli nők miért inkább a fiatalosabb pasikra buknak.
Ciki, hogy már magad sem tudod, hanyadán állsz.
"lehet 40 évesen én is a 20 éves lányokat fogom kedvelni.."
Rá 2 perccel:
"szerintem 40 évesen már 2 gyermekes apuka leszek és nem a 20 éves lányokon fog járni az eszem"
De a fő, hogy határozott és céltudatos vagy.
Tudod, az emberi életnek nem csupán egyetlen értelme a szaporodás. Anélkül is lehet valakinek értelmes, értékes az élete.
Egyébként meg soha nem késő. Csak a modorodon és a stílusodon változtatnod kell mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!