Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?
a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.
én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...
Én mondjuk fiú vagyok de én értem..itt állok fiatal egyetemistaként,egzisztenciám nincs,élettapasztalatom kevés,a személyiségem még kialakulóban.
Ezzel szemben egy 10 évvel idősebb már férfiasabb,független,tapasztalt.Nem csoda ha jobban imponál nekik.
A lelki érettséghez ennek nincs sok köze.A lányok legnagyobb része ilyenkor még komolytalan.
Ezért:
" A kérdező kommentje:
nem vagyok nyomorék, inkább ti vagytok számító pénzéhes p*csák.. természetesen, tisztelet a kivételnek annak a nagyon kevésnek.."
Ne vedd sértésnek, de egy lány sem fog veled összejönni, amint meghallja/látja, hogy így beszélsz vadidegen nőkről.
A tisztelet a kivételnek részt meg tudjuk jól, hogy nem gondoltad komolyan. Utálod a nőket, amiért nem fekszenek le veled, és te is csak az a fajta ember vagy, aki ahelyett, hogy esetleg felmérné a saját hibáit, hiányosságait, változtatna rajta, egyből a nőket okolja minden szerencsétlenségért, ami vele megesik. Mert sokkal könnyebb másokra mutogatni, mint felismerni, hogy szörnyen visszataszító hozzáállásod van a témához. És az szintén rohadt kiábrándító, hogy betegesen megszállottja vagy annak, hogy még nem szexeltél. Ez rajtad kívül a világon senkit nem érdekel. Tedd túl magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!