Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

Figyelt kérdés

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.

én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

2013. okt. 23. 19:39
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok.. és nem tetszenek a 30as pasik :D inkább a 17-19 éves fiúk :p
2013. okt. 23. 19:59
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk fiú vagyok de én értem..itt állok fiatal egyetemistaként,egzisztenciám nincs,élettapasztalatom kevés,a személyiségem még kialakulóban.

Ezzel szemben egy 10 évvel idősebb már férfiasabb,független,tapasztalt.Nem csoda ha jobban imponál nekik.

A lelki érettséghez ennek nincs sok köze.A lányok legnagyobb része ilyenkor még komolytalan.

2013. okt. 23. 20:00
 23/45 A kérdező kommentje:
nekem 16 éves nem kell...én csak egy természetes, normális 18tól 21 éves korig szeretnék lányt találni de még nem jött össze.. mert az idősebbekre mennek....
2013. okt. 23. 20:03
 24/45 anonim ***** válasza:
Pedig pl én pont a lelki érettség miatt választok idősebbet. A fiatal fiúk még nem elég komolyak, felelősségteljesek. Igaz, hogy teli vannak élettel, viccesek, de hát hiába szép az alma ha férges a belseje...
2013. okt. 23. 20:06
 25/45 A kérdező kommentje:
áh szerintem meg butaság... idősebb fiúknál is vannak komolytalanok, és fiatalabb fiúknál is vannak olyanok akik már megjárták a poklot olyan életük volt, és igen is nagyon komolyak...
2013. okt. 23. 20:08
 26/45 anonim ***** válasza:
87%

Ezért:

" A kérdező kommentje:

nem vagyok nyomorék, inkább ti vagytok számító pénzéhes p*csák.. természetesen, tisztelet a kivételnek annak a nagyon kevésnek.."

Ne vedd sértésnek, de egy lány sem fog veled összejönni, amint meghallja/látja, hogy így beszélsz vadidegen nőkről.

A tisztelet a kivételnek részt meg tudjuk jól, hogy nem gondoltad komolyan. Utálod a nőket, amiért nem fekszenek le veled, és te is csak az a fajta ember vagy, aki ahelyett, hogy esetleg felmérné a saját hibáit, hiányosságait, változtatna rajta, egyből a nőket okolja minden szerencsétlenségért, ami vele megesik. Mert sokkal könnyebb másokra mutogatni, mint felismerni, hogy szörnyen visszataszító hozzáállásod van a témához. És az szintén rohadt kiábrándító, hogy betegesen megszállottja vagy annak, hogy még nem szexeltél. Ez rajtad kívül a világon senkit nem érdekel. Tedd túl magad rajta.

2013. okt. 23. 20:09
 27/45 anonim ***** válasza:
Ebben teljesen igazad van, vannak idősek közt is olyan, aki nem hajlandó felnőni.:) Tehát igazából ez emberfüggő, nyilván ha egy 20 és 30 éves közt kell választani, ha a fiatal tűnik érettebbnek, akkor én is őt választanám. Csak ez nagyon ritka. A legtöbb ilyen korú még éli a bulizós életét, de a hozzám hasonló lányok ilyenkor már kicsit lenyugszanak, és inkább a csendre vágynak, nem pedig arra, hogy folyton a fiú miatt aggódjanak, hogy már megint ivott-e, kivel volt stb...
2013. okt. 23. 20:11
 28/45 A kérdező kommentje:
de képzeld el hogy komolyan gondoltam a "tisztelet a kivételnek" részt te NAGYOKOS!!!!
2013. okt. 23. 20:14
 29/45 anonim ***** válasza:
82%
Szeretem, hogy a béna faszik, akik nem tudnak még csak hozzászólni sem a lányokhoz, egyből arra fogják, hogy az összes pénzéhes p_csa... Egyáltalán nem úgy van. Én sem vagyok a leggazdagabb, mégis van barátnőm 4 éve. A legjobb barátom kifejezetten szegény családból van, és mégis van egy barátnője 3,5 éve. Sőt, egy másik barátom is nagyon szegény, de neki sincs problémája a lányokkal. Itt nem arról van szó, hogy mindegyik pénzéhes lenne... Talán szedd össze magad rinyálás helyett, és neked is összejön... 21f
2013. okt. 23. 20:16
 30/45 A kérdező kommentje:
hát igen.. van akinek nem jön össze nem sikerül ha megszakad sem, és inkább elmebeteggé válik és az öngyilkosságon töri a fejét és a többiek méh jobban bele tuszkolják szerencsétlent a sz*rba
2013. okt. 23. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!