Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

Figyelt kérdés

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.

én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

2013. okt. 23. 19:39
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy komolyak a lányok, de sokkal gyerekesebb a felfogásuk a fiúknak ugyanabban a korban. És ez így is van rendjén szerintem, nem a fiúk leszólása miatt. Amúgy meg én személy szerint elég érettnek és komolynak tartom magam a koromhoz képest, de ennek meg is vannak az okai...
2013. okt. 23. 19:47
 12/45 anonim ***** válasza:
Egy biztos te nem kellesz nekik se így se úgy úgyhogy ez az egy dolog amit általánosíthatunk.
2013. okt. 23. 19:48
 13/45 anonim ***** válasza:

Azért ez egy picit másképp működik. Tudod, a mostani 18-25 év közötti fiúk sajnos elég gyerekesek, nem felelősségteljesek, nem elég komolyak, legalábbis azok, akiket én ismerek sajnos ebbe a kategóriába tartoznak. Ezért van az, hogy amikor elém áll egy 20 éves és egy 30 éves fiú, én is inkább a 30 éveset választanám. Nem azért, mert autója van, vagy mert sok pénze, hanem azért, mert tudom, hogy hozzá bármivel fordulhatok, bármit meg tudok vele beszélni, nem olyan céltalan mint a huszonévesek. :) Legalábbis én így gondolkozom, bizonyára vannak olyan lányok is, akik a pénz, kocsi, ház alapján választanak. Én csak biztonságot és megértést keresek.:) 19L

Amúgy meg ne aggódj amiatt, hogy még szűz vagy, szerintem egyáltalán nem gáz a helyzet. Csak ne legyél ennyire magad alatt! :)

2013. okt. 23. 19:49
 14/45 A kérdező kommentje:
hát, igen én nem kellek nekik...tiporjatok el még jobban...
2013. okt. 23. 19:50
 15/45 anonim ***** válasza:
76%
Te kérdezted a véleményünket, akkor most meg mit nyavajogsz? Most már értem, mi itt a baj...
2013. okt. 23. 19:52
 16/45 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt próbáltam megfogalmazni én is, mint a 16-os! Teljesen egyetértek veled! :) Leírtad, amit nekem nem sikerült esetleg annyira egyértelműen megfogalmaznom :)
 17/45 A kérdező kommentje:
ja, és sok családromboló lány is van errefelé :/ 1 nemrégh nagyon meg is ütötte a bokáját, a volt feleség miatt, no de ez már más téma xDD
 18/45 A kérdező kommentje:
bezzeg ha én összeállnék egy 16 éves lánnyal, egyből pedofilnak nézne mindenki xDD
2013. okt. 23. 19:54
 19/45 anonim ***** válasza:
Igazából én inkább komoly kapcsolatot szeretnék és igen vannak elég sokan ebből a korosztályból fiúk akik meg csak a szexre mennek. Szóval én meg komoly pasit nem találok sehol, pedig mással meg nem kezdenék. 20L
2013. okt. 23. 19:55
 20/45 anonim ***** válasza:

Akkor állj össze egy 16 éves lánnyal! Már ha találsz olyat, akinek kellesz.

A pedofíliát meg ne keverjük ide, az kicsit mást jelent.

2013. okt. 23. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!