Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

Figyelt kérdés

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.

én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

2013. okt. 23. 19:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Más elmebeteg kifogást keress a nyomiságodra! :)

22 éves vagyok, a barátom pedig 19.

Az eddigi legidősebb exem 25 éves.

2013. okt. 24. 02:57
 32/45 anonim válasza:
A PÉNZ tudod ez minden!
2013. okt. 24. 12:16
 33/45 anonim ***** válasza:
Nekem a volt barátnőm 20. én meg 40. Ő kezdeményezte hogy össze jöjjünk! Közös programjaink voltak és mindig vittem magammal akár hová mentem, és a szex is jó volt vele.
2013. okt. 24. 12:26
 34/45 A kérdező kommentje:
te 40 voltál ő meg 20? :D bamba vagy korodhoz illő nőt találni?? xD
2013. okt. 24. 17:30
 35/45 anonim ***** válasza:
Az ilyen beszólásokért nincs nőd, meg mert egy nyomorék vagy. 23/F
2013. okt. 24. 18:01
 36/45 A kérdező kommentje:
itt mindenkinek nagy a szája és tud nyomorékozni bezzeg élőben behúzná mind1ik fülét farkát.. xd
2013. okt. 24. 18:08
 37/45 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad volna hogy mit írtam akkor nem mondanál ilyent! Elég fiatalos vagyok és ez a korosztály érdeklődik irántam! 20-28.ig. nem volt még idősebb barátnőm! 33. voltam!
2013. okt. 24. 19:14
 38/45 anonim ***** válasza:
Hát hallod, komolyan az elején még sajnáltalak, hogy milyen szerencsétlen vagy, hogy még szűz vagy és nincs barátnőd, az okát pedig nem értettem, de most már tudom, azért nem volt még nőd, mert ekkora egy pö-cs vagy! Folyton beszólogatsz, ha valami neked nem tetszik, egyből felhúzod az orrod, és tudod ez a lányoknál nem jön be. Egyszerűen gáz vagy, erre mást nem tudok mondani...
2013. okt. 24. 19:17
 39/45 A kérdező kommentje:
jó, végül is nem éri meg itt vitatkozni... igen, rosszul esnek picit ezek a válaszok, de belül érzem hogy igazatok van de akkor sem kell ilyen durva szavakkal nekem állni...lehet 40 évesen én is a 20 éves lányokat fogom kedvelni.. na de mind1. nem mindenkinek mennek olyan könnyen a dolgok.
2013. okt. 24. 19:49
 40/45 A kérdező kommentje:
szerintem 40 évesen már 2 gyermekes apuka leszek és nem a 20 éves lányokon fog járni az eszem :) na de kinek hogy jó :)
2013. okt. 24. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!