Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Szakítás vagy esély?
Sziasztok,
Én egy 23 éves nő vagyok és nagyjából fél éve megismerkedtem egy férfival. Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolat. Egyszer már meg is szakítottuk a kapcsolatot kórülbelül két hónapra. Majd egyik napról a másikra ostromolni kezdett (ő szakított elsőre).
Minden jól haladt egészen múlt hétig amikor is egy nézeteltérés után ismét felszívódott. Teltek a napok. Volt,hogy nem is írt,ha én nem írtam. Egyre gyanusabbá vált,hogy nem csak a múlt heti vita a gond már itt. Tegnap rá is kérdeztem,mire beismerte,hogy neki nem mindig van kedve az együttlétekhez (amiket egyébként ő kezdeményez főleg), és nekem nem tetsző hasonlattal illette (tornagyakorlatnak csúfolta). A főgond,hogy én vele egyszer sem jutottam a mennyekbe és ez erősen bántja. Amikor a múlt heti vita volt akkor azt mondta,hogy egy ideig látni sem szeretne,de ezek szerint,mint tegnap kiderült inkább meghúzza magát a problémák elől. Pedig szerintem ez pontosan az a helyzet amin a távolságtartás,idő és null kommunikáció nem segít.
Konkrétan időt kért de szerintem ez itt nem segít, beszélnünk kellene róla de erre látszólag nem hajlandó. Most tanácstalan vagyok,hogy szakítsak most vagy lépjek túl a sértettségen és próbáljak esélyt adni,mert egyébként szeretem és látnék lehetőséget a kapcsolatunkban.
Kiváncsi vagyok további válaszokra, de gondolom mindenki a szakítást választaná. Bennem még kavarognak a dolgok,de kívülállók érzelemmentesen tudnak tekinteni a dologra. Egyébként barátnők is a kukára "szavaztak".
Szerintem azért ragaszkodom még hozzá,mert rossz egyedül és nagyon rágörcsölök már az egészre.
A konkrét együttlétet soha senkivel nem élveztem. Vagyis ez rossz szó, élveztem, de nem volt orgazmusom csak ha másként "segítettek" ki. De mondjuk ő erre sem hajlandó igazán. Én úgy mond mindent neki, de ő tulajdonképpen semmit felém.
Azért nem tudunk javítani rajta, mert ő inkább lelép/hanyagol stb. minthogy megbeszélje velem. Ezt a dolgot is csak úgy mondta el, hogy konkrétan rákérdeztem, addig erről nem esett szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!