Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész?

Figyelt kérdés

Legjobb fiú barátomról van szó.1 éve többet érzek iránta mint barátság ,Ő is így volt vele de fél hogyha összejönnénk akkor vége lenne a barátságunknak.Sok probléma adódott már ebből,mert voltak dolgai amiket félre értettem,és nem lett szép vége.De mindig vissza térünk egymáshoz,ás olyan mintha meg se történt volna.Most van barátnője 2 hónapja,de rájött hogy mikor elmondtam neki,hogy vele álmodtam megmozdult benne valami.Felajánlotta hogy legyen köztünk barátság extrákkal.1 hete tart ez az egész,én azért csinálom ,hogy belém szeressen,mindent elkövetek érte.Szerintem nem szereti a barátnőjét annyira,hisz velem ezt csinálja..Segítsetek!Mi tévő legyek?Vagy mi ez az egész?

18/L

2013. okt. 13. 16:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18-as nagy pacsi, kis kiegészítés: még statisztának is gyenge.
2013. okt. 13. 16:39
 22/25 A kérdező kommentje:
De könyörgöm ha van barátnője akkor mit csinálja ezt?? Pont én vagyok az az ember akit nem bántana meg soha állítása szerint,hát még is sikerült..
2013. okt. 13. 16:41
 23/25 anonim ***** válasza:
92%
Szórakozik veled. Ha szeretne már régen elhagyta volna a barátnőjét. Kérlek,máskor soha ne legyél a "harmadik".:)
2013. okt. 13. 16:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért csinálja? Most komolyan, ezt neked meg kell magyarázni? A srác szórakozik. A jelenlegi nőjével nem akar komoly kapcsolatot, tőled meg semmilyet nem akar. A barátnőjét felvállalja, valószínűleg azért mert jobban tetszik neki mint te, ezért is vagy a barát zónában. Jobb nőnek tartja, jobban tud vele villogni...stb. A gyökér hozzáállásából ez következik. De nem vak, sőt ki is nyilvánítottad, szóval tudja, hogy te meg rajongsz érte és totál odáig vagy, így ő nagy kegyesen lehetőséget adott neked arra, hogy "titokban" növeld az egoját, finoman megfogalmazva. Neki ez jó.. és szarik rá, ha megbánt vele. A barátnője előtt meg valószínűleg titkolja, mert nehogymár ne legyen nője, de persze az is lehet h a csaj tudja, csak ő is olyan kis csicska, hogy elviseli.
2013. okt. 13. 16:53
 25/25 Szergej55 ***** válasza:
Javasolom a rituális öngyilkosságot.
2013. okt. 13. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!