Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész?

Figyelt kérdés

Legjobb fiú barátomról van szó.1 éve többet érzek iránta mint barátság ,Ő is így volt vele de fél hogyha összejönnénk akkor vége lenne a barátságunknak.Sok probléma adódott már ebből,mert voltak dolgai amiket félre értettem,és nem lett szép vége.De mindig vissza térünk egymáshoz,ás olyan mintha meg se történt volna.Most van barátnője 2 hónapja,de rájött hogy mikor elmondtam neki,hogy vele álmodtam megmozdult benne valami.Felajánlotta hogy legyen köztünk barátság extrákkal.1 hete tart ez az egész,én azért csinálom ,hogy belém szeressen,mindent elkövetek érte.Szerintem nem szereti a barátnőjét annyira,hisz velem ezt csinálja..Segítsetek!Mi tévő legyek?Vagy mi ez az egész?

18/L

2013. okt. 13. 16:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A másik feled az én vagyok. Nem egy ilyen kretén hülyegyerek. Hogy a fenébe jutottál el idáig? Hogyan?
2013. okt. 13. 16:23
 12/25 Lina93 ***** válasza:
100%

Tiszteletben kellett volna tartanod, hogy kapcsolatban van.

Ha tudod, hogy van barátnője, miért kell műsorozni?

A srácról is megvan a véleményem.

Igazán várhattatok volna azzal, hogy egyedül legyen,ha úgy gondoljátok, hogy lehetne több is köztetek, de én úgy veszem észre, hogy ez a fiú csak kihasznál téged.

Talán a jelenlegi kapcsolatában nem olyan szuper a szex. Sajnálom a barátnőjét... Te meg buta vagy.

2013. okt. 13. 16:24
 13/25 A kérdező kommentje:
Nincs szó szexről.
2013. okt. 13. 16:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem volt szó szexről? Akkor meg csak álmodik a nyomor :D
2013. okt. 13. 16:26
 15/25 anonim ***** válasza:
Akkor mondd már el, a ti elképzeléseitek szerint mi az a "barátság extrákkal"? Mert az ez, hogy barátok vagytok csak + szexeltek.
 16/25 Lina93 ***** válasza:

# 14

Én azt tanácsolnám, hogy másról se legyen szó!

17/25 anonim ***** válasza:
És hiába törölteted a neked nem tetsző válaszokat, attól még az vagy.
2013. okt. 13. 16:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mi ez az egész.

- A srácban érzelmileg semmit nem mozgattál meg.

- Ezt egyértelművé teszi az, hogy barátnője van, aki nem te vagy. Ha érezne irántad akkor vagy te lennél a nője, vagy, ha a párjaként nem is tart igényt rád, akkor tisztelne annyival, hogy nem használ fel a saját kielégítésére.

- A srác egy gerinctelen büdös bunkó, egyrészt azért mert van barátnője, akit átver, másrészt mert veled meg szórakozik, mivel soha nem fog jobban szeretni, nem fog beléd szeretni, csak jó neki ha 2 csaj is kényezteti.

- Te egy buta pi.csa vagy mert azt hiszed, hogy meg fog szeretni és majd te leszel álmai nője.... orbitális nagy tévedés. Nem akar tőled semmit a szexen kívül.

- Továbbá gerinctelen is vagy, mert tudod, hogy van barátnője, ennek ellenére ezt nem tartod tiszteletben, ha már ő nem képes.

- Mindezek túl még önbecsülésed sincs, mert képes vagy egy olyan sráccal szexelni, aki tojik rád valójában, mint nőre, mással mutatkozik, mást vállal fel, mással van együtt.

- Ha összejönne veled az lenne, hogy te kinyalnád fenekét, amíg ő valaki mással hancúrozik. Aztán már abból is elege lenne, hogy kinyalod a fenekét és úgy dobna ki, hogy a füled kettéáll.

- Mi ez az egész? A nagy büdös semmi, amibe te mindent belelátsz, mert bele akarsz látni, holott te csak egy "jó" statiszta vagy.

2013. okt. 13. 16:32
 19/25 A kérdező kommentje:
Szex az nincs,de nem is lesz.Csók volt eddig,de köszönöm hogy felvázoltad nekem.
2013. okt. 13. 16:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Te most ebbe komolyan belementél? Hahó,van barátnője!
2013. okt. 13. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!