Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész?
Legjobb fiú barátomról van szó.1 éve többet érzek iránta mint barátság ,Ő is így volt vele de fél hogyha összejönnénk akkor vége lenne a barátságunknak.Sok probléma adódott már ebből,mert voltak dolgai amiket félre értettem,és nem lett szép vége.De mindig vissza térünk egymáshoz,ás olyan mintha meg se történt volna.Most van barátnője 2 hónapja,de rájött hogy mikor elmondtam neki,hogy vele álmodtam megmozdult benne valami.Felajánlotta hogy legyen köztünk barátság extrákkal.1 hete tart ez az egész,én azért csinálom ,hogy belém szeressen,mindent elkövetek érte.Szerintem nem szereti a barátnőjét annyira,hisz velem ezt csinálja..Segítsetek!Mi tévő legyek?Vagy mi ez az egész?
18/L
Hú de beindultál ma:xDDDDDDDDDDDDDDDD
Hogy mit művel a féltékenység egy nővel, hát annak te iskolapéldája vagy:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!