Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész?

Figyelt kérdés

Legjobb fiú barátomról van szó.1 éve többet érzek iránta mint barátság ,Ő is így volt vele de fél hogyha összejönnénk akkor vége lenne a barátságunknak.Sok probléma adódott már ebből,mert voltak dolgai amiket félre értettem,és nem lett szép vége.De mindig vissza térünk egymáshoz,ás olyan mintha meg se történt volna.Most van barátnője 2 hónapja,de rájött hogy mikor elmondtam neki,hogy vele álmodtam megmozdult benne valami.Felajánlotta hogy legyen köztünk barátság extrákkal.1 hete tart ez az egész,én azért csinálom ,hogy belém szeressen,mindent elkövetek érte.Szerintem nem szereti a barátnőjét annyira,hisz velem ezt csinálja..Segítsetek!Mi tévő legyek?Vagy mi ez az egész?

18/L

2013. okt. 13. 16:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Deédiii :)
2013. okt. 13. 16:17
 2/25 A kérdező kommentje:
Ha te azt tudnád hogy mennyire boldog vagyok amikor velem van :)) szárnyalok hisz Ő a másik felem,de közben meg rossz mert ott a barátnője,és látom hogy együtt vannak a profilképén,meg szeretlek meg ilyenek...Nagyon kivagyok
2013. okt. 13. 16:19
 3/25 anonim ***** válasza:
80%
Jézus Isten! Ember, neked nincs gerinced? Csak mert tartásod nulla.
2013. okt. 13. 16:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti a barátnőjét, de téged se szeret! CSAK MAGÁT!
2013. okt. 13. 16:21
 5/25 anonim ***** válasza:
74%
Megérdemlitek egymást.
2013. okt. 13. 16:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megnyugodhatsz, nem fog beléd szeretni, és ha ráun, hogy veled szexeljen, barátok se lesztek többé.
2013. okt. 13. 16:22
 7/25 anonim ***** válasza:
46%
Mondom én, hogy a magyar nők a világ ku-vái!
2013. okt. 13. 16:23
 8/25 A kérdező kommentje:
Nincs szó szexről...Annyi tartás azért van bennem.
 9/25 anonim ***** válasza:

Hú de beindultál ma:xDDDDDDDDDDDDDDDD

Hogy mit művel a féltékenység egy nővel, hát annak te iskolapéldája vagy:DD

10/25 Sir Sarcasm ***** válasza:
93%
Mi tévő legyél? Ásd el magad.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!