Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz nekem ez az egész főleg, hogy titkolni kell. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Járok az osztálytársammal,de nagyon nehéz,hogy titkolni kell és nehezen viselem ezt.De tudom milyenek az osztálytársaim ha felvállaljuk akkor azon fognak csámcsogni..Viszont nem akarom dobni a fiúk mert kölcsönös a vonzalom és elég normális fiú..2013. okt. 3. 19:20
1/15 anonim válasza:
Ez már rosszul kezdődik, mi az, hogy nem vállalod fel?
2/15 A kérdező kommentje:
fiút*
2013. okt. 3. 19:21
4/15 A kérdező kommentje:
Fura és szokatlan,hogy osztálytárssal járok és nem szeretem ha az én életemmel foglalkoznak..Főleg,hogy fiú osztályba járok.. Nem tudom mit tegyek...
2013. okt. 3. 19:22
5/15 A kérdező kommentje:
16 én meg 17
2013. okt. 3. 19:22
6/15 anonim válasza:
"fiú osztályba járok"
Akkor most mindketten fiúk vagytok?
7/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem ha már ebből problémát csinálsz akkor neked még nem igazán kéne kapcsolat.
8/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok egyedül lány..Okostojás..
2013. okt. 3. 19:25
9/15 anonim válasza:
kit érdekel h csámcsognak????????? lehetne kis eszed...
10/15 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha felvállalod. Minél később derül ki, annál nagyobb "szenzáció" lesz. Amúgy meg kit érdekel, ha rólad beszélnek? Mondjuk egy fiú osztályban kétlem, hogy nagy divatja lenne a pletykálásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!