Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átver vagy ez az egész?
Egy sráccal 2 hete járok. De előtte is udvarolt vagy 3 hétig és abból minden napot szó szerint minden napot találkoztunk egy 7 ből kb 6 napot... most elköltöztem a fővárosba ő otthon maradt, mert sikeres vállalkozása van, sőt már mindene megvan kivéve egy komoly kapcsolat. Már hivatalosan is együtt vagyunk két hete. A gáz csak annyi hogy az előző barátnője folyamatosan kereste amikor együtt voltunk esténként. De mindig velem volt, szóval tudom h sosem lehetett vele... reggel munka előtt írt.. este munka után fél órával már a házunk előtt volt.. szóval bíztam benne hogy csak én vagyok és tényleg a csaj nem száll le róla. Hirtelen jött a költözésem, én is aznap tudtam meg. Teljesen kiakadt meg én is kiakadtam, nagyon rossz így mert egyikőnk sem gondolt bele, de most majd kiderül mennyire lesz ez komoly. Még nem feküdtünk le, de már aludtam náluk egy párszor. Minden nagyon jól működik köztünk, nem veszekszünk, szinte mindenben egyet értünk. De ma van pár napja h eljöttem otthonról és a volt barátnőjének egy közösségi oldalon belájkolta egy olyan képét amin 2 szerelmes pár eljegyzi egymást és gyerekük születik. Fogalmam sincs hogy hova tegyem ezt az egészet.... felhívtam és számon kértem hogy mégis hogyan gondolta ezt... amikor így is állítólag alig tud megszabadulni a csajtól.. erre azt mondta hogy tudta hogy ki fogok akadni ezen... mondtam neki ha tudja akkor miért tette ezt? erre ha tudja h ennyire ki fogok akadni nem teszi ezt, meg hogy köztük nincs semmi a lánnyal.. pedig ha valakit a hátam közepére sem kívánok akkor biztosan nem lájkol neki semmit. Írtam neki levelet amire röptében azt válaszolta hogy olyan mintha pofon vágtam volna kb... aztán szerintem visszament dolgozni mert most tudom tényleg h sok a munka éppen csak van egy kis szabad ideje... Mitévő legyek? Átvernek és hagyjam az egészet?
Ő 31 éves én 20. Kérlek kulturáltan válaszoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!