Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl, vagy jogos?
Nézd, ő 33 éves, felnőtt férfi, ő már túl van a "húszévesek" világán, előtted pedig még ott van. Ilyenkor már más az ember elvárása, te még fiatal vagy, igényled a szabadidőt és az összebújós estéket, de ő már kinőtte ezeket, neki már egy jó asszonykára van szüksége, aki vezeti a háztartást, neveli a gyerekeket és finom vacsorával várja haza a munka után. Van hogy az én párom se veszi fel a telefont, mert annyi a munkája hogy nincs ideje csevegni.
Viszont amikor összejöttél vele, gondolom tisztában voltál vele, hogy 2 évig szemrebbenés nélkül csalta az előző párját. Sajnos ha ilyen természet, akkor valószínűleg neked is lazán hazudhat, de ezt nem lehet tudni, te ismered. Mondjuk én biztos nem jönnék olyannal össze aki évekig képes volt gerinctelen mód átverni azt, akit állítólag szeretett.
Ülj le vele, mond el ezeket neki és beszéljétek meg.
Szerintem picit túlreagálod, mert még fiatal vagy.
Azt írod mostanában van ez. Ilyenkor rohadt sok fát kell kitermelni, valószínűleg ezért dolgozik annyit és valószínűleg elég idegesítő is, hogy hívogatod.
Nem szép, amit tett egy régebbi kapcsolatában, ez tény.
Most az a baj, hogy régen félrelépett, ha meg nem mondta volna el, akkor az lenne a baj. A félrelépéshez 3 ember kell és te vagy az egyik.
Mivel magától, őszintén mondta el, nem kellene ezt a bélyeget ráragasztanod.
Ha ezt mind-mind elmondta neked és te mégis összejöttél vele, akkor most mi a kérdés?
Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha megb@sszák!
Ezt nem rád értem, hanem tudtad mit vállalsz.
Vagy megbízol benne, vagy nem. Ha igen, akkor nyugodj meg, ha nem, akkor meg rég megette a fene.
4es! Nem ugy van az ahogy te ezt most gondolod :) Nekem ezt így szépen az egy év alatt beszélgetések során mondta el.Egyébként tényleg az engem megelőző 4éves kapcsolata az olyan volt hogy a nő se volt semmi! Ő meg csak a pénzre ment mint utólag kiderült (nem azt mondom nem szerette,de lehúzta) tehát valahol megértem a barátomat is.Ez a nő is megcsalta utána már elment ilyen vadászokkal pénzesebbekkel csak hogy elvigyék külföldre vadászni na mindegy ez is egy külön történet annyit kell tudni a nő se volt egy szent,és a barátom a mai napoig k...aként emlegeti :D
5-ös! Igen együtt élünk mondhatni. fél évig teljesen tehát itt voltak a ruhái meg mindene,aztán volt hogy a testvéremék pestről hazaköltöztek egy hónapra így ekkor hazavitte a ruháit mert ott aludtunk náluk mindig.Mióta visszamentek itt alszunk de a ruhái otthon vannak.Mondaóhatni igen együttélünk mert ha nem dolgozik rögtön hozzám jön át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!