Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, ha hetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha hetek, hónapok óta nem írt?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mit gondoltok arról a nőről, akivel földrajzilag távoli kapcsolatban, egyébként szerelmi viszonyban vagyunk elvileg. Ő csak engem szeretett, amit el is hiszek neki. Ezt ne vonjátok kétségbe, ez valóban így van. Valahol én is mindig őt kerestem, de voltam akkor balfék, hogy anno nem léptem, most pedig sokkal nehezebb. De most nem ez a lényeg.

Sajnos nyakába szakadt a cégük és éjfél után fekszik és hajnalban kel. Sztem ki fog készülni.

Előtte, mikor kevesebb volt a dolog, mindíg leveleztünk, csevegtünk. Most amióta ennyire elfoglalt egyszerűen rám még annyit sem szakít, hogy megírja, él-e még.

Kicsit keveset írta most ide, hogy mindent jól lássatok.

- A kérdésem csak annyi lenne, ismétlem, hogy mit gondoltok róla?

Ma írt levelet és bizonygatja, hogy mennyire szeret és szeretett és mit számít az a pár hét, hónap, h nem írt...

Mégegyszer modom a szeretetét elhiszem, mert valóban úgy van. A viselkedését nem értem. Nem akarta a sok problémát megírni nekem, mert ... csak az van manapság neki.

2013. okt. 9. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dobva vagy! Nem hiszem hogy nem tudod!Tudom hogy a léleknek jobban esik az ilyen esetben, ha azt írnánk amit hallani szeretnél,de ez nem így van, sajnos. Keress mást, és gyógyulj ki belőle!
2013. okt. 9. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:

hanyagold ezt a nőt!

Ha szeret(?) és így viselkedik, akkor mit várhatsz el tőle?

Végül is válthattok évi pár levelet életetek végéig, csak éppen mi értelme van?

2013. okt. 9. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, mondjuk ő csak haver. Illetve nem vér szerinti, netes bátyóka.
2013. okt. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!