Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha hetek, hónapok óta nem írt?
Sziasztok
Mit gondoltok arról a nőről, akivel földrajzilag távoli kapcsolatban, egyébként szerelmi viszonyban vagyunk elvileg. Ő csak engem szeretett, amit el is hiszek neki. Ezt ne vonjátok kétségbe, ez valóban így van. Valahol én is mindig őt kerestem, de voltam akkor balfék, hogy anno nem léptem, most pedig sokkal nehezebb. De most nem ez a lényeg.
Sajnos nyakába szakadt a cégük és éjfél után fekszik és hajnalban kel. Sztem ki fog készülni.
Előtte, mikor kevesebb volt a dolog, mindíg leveleztünk, csevegtünk. Most amióta ennyire elfoglalt egyszerűen rám még annyit sem szakít, hogy megírja, él-e még.
Kicsit keveset írta most ide, hogy mindent jól lássatok.
- A kérdésem csak annyi lenne, ismétlem, hogy mit gondoltok róla?
Ma írt levelet és bizonygatja, hogy mennyire szeret és szeretett és mit számít az a pár hét, hónap, h nem írt...
Mégegyszer modom a szeretetét elhiszem, mert valóban úgy van. A viselkedését nem értem. Nem akarta a sok problémát megírni nekem, mert ... csak az van manapság neki.
"Nem akarta a sok problémát megírni nekem, mert ... csak az van manapság neki."
Nem csak akkor írunk valakinek, ha rólunk van szó, ha érdekelte volna őt, hogy te hogy vagy, nyilván jelentkezett volna. Ha pár napig nem jelentkezik, az egy dolog, de hogy hónapokig nem vesz tudomást rólad ... te tudod ... biztos nagyon szeret, hiszen ezt többször leírtad, higgy neki és várj rá!
A helyzet annál bonyolultabb, hogy mindent lerjak. A szeretetét nem vonom kétségbe. De azt, hogy akár csak egy sort is írjon... , hogy él még vagy akármi, azt azért nem fogadom el...
Az, hogy annyi dolog van, azt is elfogadom. De akár WCn ülve egy SMS vagy akármi, hogy minden oké, de most ez van.
Röviden: szóból ért az ember
Valamiért én is azt gondolom, hogy úgy ... le ahogy ...
Pont erről írtam az előbb, hogy sms akár...
Azt hiszem ezt a kapcsolatot most meg kell gyászolnom és tovább lépni.
Most lehet hülyének néztek/nézel. A "van valakije" nem állja meg a helyét. Mondom mégegyszer, hogy sokkal bonyolultabb és fél sorban nem lehet leírni az egészet.
Inkább a valakije egyfajta reménytelenség amiből minél több jut most neki, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!