Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harcoljak azért a férfiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak azért a férfiért akit szeretek?

Figyelt kérdés
2 éve már hogy szeretek egy férfit!ő nem akar párkapcsolatot velem viszont nem tudom őt el felejteni.Sikerülhet e meg hódítanom valahogy?

2013. okt. 9. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd...

Nem érdemes megalázkodni valamiért, ami eleve nem működik. Az mire lenne jó, ha nagy nehezen ráveszed, hogy "egye fene, ha más nincs, legyen mégis ő" alapon összejöjjön veled? (Mert más alapon nem fog veled összejönni, azt megsúgom.) Mire lenne jó? Akkor nem lenne érdemes olyasvalakivel összejönni, aki tart is valamire?

2013. okt. 9. 12:00
 2/9 A kérdező kommentje:
teljes mértékben igazad van!ha eszemre hallgatok akkor hagyom de ha a szívemre akkor nagyon nehéz elengedni.de köszönőm
2013. okt. 9. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a sorsra.Ha dolgotok van egymással, akkor esélyes, hogy még összekeveredtek. De eröltetni semmit ne eröltess.
2013. okt. 9. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem. Mi férfiak világosan el tudjuk különíteni magunkba azt, hogy ki az a nő, akivel szemben mindent megengedhetünk magunknak (jellemzően az ilyeneket használjuk szeretőnek), és ki az a nő aki a legkisebb sérelmet sem tűrné tőlünk, mert velünk egyenrangú, jogosan lehet kellően önérzetes (ilyeneket veszünk feleségül).
2013. okt. 9. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2013. okt. 9. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy miért nem akar veled lenni. Mi az oka?
2013. okt. 9. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd. Ismertem egy pasit, aki évtizedekig állítólag nem akart párkapcsolatot. Aztán jött valaki, akibe beleszeretett...

Azért nem akar párkapcsolatot ez a férfi, mert téged nem szeret eléggé.

2013. okt. 9. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy az észre hallgatni nehéz. De hidd el, hosszabb távon jobban jársz, ha mégis megpróbálod elfogadni, hogy vele nem lehet semmi. 2 év azért tetemes idő, ha ennyi idő alatt nem sikerült, akkor ezután se fog. Ha bármit akarna tőled, már rég együtt lennétek. Így viszont csak saját magadat ámítod és a saját idődet fogyasztod. Sajnos úgy van, ahogy az előttem író mondja.
2013. okt. 9. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak ha meg éri.
2013. okt. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!