Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak még vagy fogadjam el hogy itt a vége?
Nálam is volt hasonló az egyik exemmel. Bár nálunk az volt a szituáció, hogy az első éjszakánk rosszul sült el. És ezen teljesen kiakadt, hogy szégyelli, meg hogy át kell gondolnia, és beszélünk meg találkozunk, de gondolkodnia kell.
Írtam neki 2 smst nem válaszolt. 3 nap után Kérdeztem találkozunk e, hogy megbeszéljük....nem ér rá a hétvégén (addig mindig ráért.)
itt már levágtam, hogy csak halogatja hogy megmondja nem is akar tőlem semmit. így megírtam neki hogy velem ne szórakozzon és keressen kifogásokat. mivel nem hajlandó szóba állni velem részemről szakítok.
erre már visszaírta hogy egyetért.
Szar volt pár napig, de legalább nem kuncsorogtam. Jó érzés volt, hogy én vetettem véget a dolognak, és nem hagytam hogy bizonytalanságban tartson, majd még ráadásnak ő szakítson velem.
Akinek fontos vagy, annak lesz rád ideje.
Érdekes mód, amikor a férjemmel járni kezdtünk, ő soha egyetlen randit, találkát nem mondott le. Szóval mindig szánd rám időt, és nem játszotta meg magát hogy ő milyen elfoglalt....
Nagyon nem csípem a határozatlan embereket.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!