Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még visszaút, vagy ennek végleg vége, bármit is szeretnénk?
A leírtak alapján én nőként sem tudok eligazodni a viselkedésén.
A szerelem kérdésről: vagy jön az érzés, vagy nem, ám szerintem ha adott a lelki-fizikai vonzalom, akkor lehet nagyon jó a kapcsolat a rózsaszín ködös szerelem érzés nélkül is.
Egy friss, 1-2 hónapos kapcsolat még jó esetben egymás megismeréséről szól és arról, hogy érezzétek jól magatokat, felesleges ilyen "jaj, szerelmes leszek-e" jellegű gondolatokkal bonyolítani.
Ha valaki összejön valakivel, és már a kapcsolat legelején az exét emlegti fel ilyen szinten, ott bajok vannak. Nincs lezárva az előző kapcsolata.
Én hagynám a fenébe az egészet és keresnék mást, akinek biztosan én kellek, nem pedig pótlék vagyok. Nem hagynám, hogy valaki így játsszon velem.
Na ezért nem jöttem én soha össze se osztálytárssal, se munkatárssal.
Ha a helyedben lennék, én hagynám a fenébe. Tudod kinek kéne olyan csaj aki döntésképtelen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!