Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? MI...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rockii1995 kérdése:

Szerintetek mit tegyek? MI lenne a helyes? Hagyjam vagy harcoljak érte?

Figyelt kérdés
Van egy "barátom" (nem véletlenül tettem idézőjelbe) 3 hetet jártunk úgy istenigazából de ott már az utolsó 2 hétbe az volt hogy mindig én kerestem ha megkérdeztem miért nem keresel az volt a válasz hogy sokat dolgozok és nem érek rá (érdekes első héten még munkaidőben is tudott írni nekem vagy felhívott 5-10 percekre) aztán az lett a vége hogy már nem ír vissza nekem nem veszi fel a telefon már vagy 2 hete aztán jött egy jég törés kb 4 napja amikor vissza írt beszéltem vele vagy 2-3 órát és azt mondta nem tudja hogy mi van most köztünk át kell gondolnia a dolgot mert teljesen össze zavarodott amiatt hogy én sosem hagytam őt békén mert mindig zaklattam és nem értettem meg hogy neki dolga van majd mikor elbúcsúzott annyit írt hogy akkor átgondolja és küldött egy szívecskét is aztán azóta nincs hír róla pedig volt már fent azóta facebookon tudom hogy nem szép dolog amit tettem de beregisztráltam áll néven egy ismerkedős oldalra ahol tudom hogy fent van majd ráírtam hogy lenne e kedve ismerkedni és a válasz az volt hogy igen lenne...
2013. júl. 7. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd! nem nagyon érdekled, ha nem keres!
2013. júl. 7. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább küldd el a francba. Nehogy már te légy a rossz, mert néha látni is akartad volna. Gondolom, szakítani akart, de úgy, hogy ne ő legyen a hibás.
2013. júl. 23. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!