Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik az ismérvei, egy vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az ismérvei, egy vonzó, helyes srácnak?

Figyelt kérdés

Az mennyire mérvadó ilyen szempontból, hogy volt több kapcsolatom, illetve volt néhány lány, aki elég intenzíven rajongott értem?

Vagy ez egy általános dolog?

(nem nagyképűségből írom, félreértés ne essék, csak érdekelne)

Kicsit önbizalomhiányos vagyok. Nem tartom magam nagy számnak.Emiatt nem nagyon ismerkedem.

Ha lehet, kulturált, értelmes válaszokat kérek.

Trollok, netkukacok, kíméljenek.

2013. júl. 7. 05:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy van olyan lány aki vonzónak ès helyesnek gondol. Ennyit jelent és nem többet.
2013. júl. 7. 06:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem általános dolog. Rám pl. rám se nézett senki 29 év alatt, nem hogy még "intenzív" dolgok....
2013. júl. 7. 06:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Kèp nèlkül nehezen tudom eldönteni, de a több lànynak tetszettèl akkor ne aggódj!
2013. júl. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!