Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "harcoljak" vele? Hogy kéne tegyek?
Egy jó kapcsolatban éltem. Egésznap együtt voltunk, mindent együtt csináltunk, együtt keltünk feküdtünk. Most ő elutazott, neten tartjuk a kapcsolatot. Észre vettem hogy fura. Rájöttem, hogy azért ilyen, mert sokat keresem, mert nagyon kinyalom a seggét. Ezt már itthon is észrevettem.. Itt egy példa:
Iskolában mindig jön a termünk fele szünetbe, mert ott van a büfé. Mindig kimegyek, és beszélünk. Volt egy párszor, hogy láttam, hogy ott van, de nem szólt. Kimentem beszéltünk. Aztán egyszer nem abban a teremben voltunk, nem mentem ki, már hívott 3x hogy hol vagyok, nem megyek ki? Aztán olyan is volt, hogy itt aludt, befordult a fal felé, és odabújtam ő meg semmi. Aztán elfordultam énis, akkor odajött. Most neten is ez van, hogy tegnap elment bulizni ott ahol most egy két hétig van, és nem tudtam róla. Kerestem telón, írtam smst hogy odaért e, mivan vele. írtam neten is neki sokat. hajnalban visszaírt, hogy minden oké, nemvolt nála telefon. Ma neten beszélgettünk, kamoztunk, és ha én nem kérdeztem volna, vagy valami akkor ő se. Kérdeztem, tőmondattal letudta a választ. Mondta hogy megy aludni. Mondtam, hogy oké, ha fent vagy megcsörgetsz? Láttam hogy mosolyog, elkezdi nem tudja, mert nincs nála töltő így nem tud felhívni (külföldön van) mondtam neki, hogy akkor hogy lesz? Erre felkapja a vízet, hogy "Majd megcsörgetlek NA" . Tehát látom rajta hogy sok vagyok. Még egy hét mire hazaér. Úgy van hogy én megyek érte Ausztriába kocsival, én hozom haza. Ma már mondta, lehet nem kell mennem, mivel megbeszélték hogy megy érte a nagybátyja. Azt tudom, hogy most ne is keressem még nem keres, de ha megcsörgetett, meg fent van, és beszélünk, hogy kéne tegyek? Nem akarom már én cipelni a kapcsolatot. Ha én nem akkor ő se. Ha nem írok, nem ír. Meg van halva az egész, ha nem teszek érte. Viszont, ha együtt vagyunk meg mindig tesz érte időben. Szerintetek, én is tegyek úgy mint ő, és akkor benne van hogy ennyi volt szakítunk, mert nem megy, vagy folytassam ezt, hogy keresem?
hagyd egy kicsit,ne keresd, majd rájön,
majd eljezdesz neki hiányozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!