Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégis miért csinálja ezt? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért csinálja ezt? Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályból, akibe szerelmes vagyok. Én 16/f õ 15. Nagyon jóban vagyunk, de valamiért folyton szívat. Nem mintha bántana, mert elég erõs vagyok annak köszönhetõen, amin exdig átmentem. De mégis miért csinálja? Sokszor összenézünk, de mégis, ha például ppt prezentációt mutatok be 2 másik o.társammala, akkor mondja, h "sok sikert nektek!"- majd rám mutat "de neked nem" Aztán jön a huncut manó "megettemasütidet" mosoly, vagy ahogy én hívom a nõi trollface. De közben nagyon jóban vagyunk, szinte minden szünetben beszélünk, stb. Miért van ez?

2013. okt. 3. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tipikus...
2013. okt. 3. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen kifejteném a válaszomat, de legközelebb nem kell privát üzenet, itt is lehet kérdezni. (Kérdező kommentje)

Tipikus "ilyen" lány. Elötted jópofizik, aztán meg a zosztály előtt meg sérteget téged. Én a helyedbe már a szemébe mondtam volna neki, hogy ez neked rosszul esik, úgyhogy ha mások előtt nem tud "normálisan" hozzádszólni, akkor inkább sehogy.

2013. okt. 3. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha így ugrat téged, de közben meg jóban vtok, akkor vszeg te is bejössz neki, szal sztem lépned kéne vmit irányába - ha már úgyis te is bele vagy zúgva.
2013. okt. 3. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:

A válasza pedig az lenne, hogy nem akarja tönkretenni a barátságukat :D

2013. okt. 3. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:

"mert elég erõs vagyok annak köszönhetõen, amin exdig átmentem"

16 évesen nagy lehet az élet tapasztalatod kölyök :)

2013. okt. 3. 16:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Utálomaparadicsomot: bocs, akk legközelebb nem írok. :-) Amúgy meg rendes lány és nem sérteget, csak ugrat. Nem hinném, hogy rosszindulatból csinálja, és nem esik rosszul. A "baráti szívatást" sose veszem rossz néven. Csak annyi, hogy mással nem csinálja, csak velem, és nem értem az okát.

Második: remélem igazad van...

2013. okt. 3. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Miylen válasz levelet irtam lol észre sem vettem milyen hosszú lett xD
2013. okt. 3. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:

#4.

Ebben az esetben pedig szomorúan, de tipli van. Viszont legalább tisztázódik a helyzet, és akkor helyre lehet rakni a gondolatvilágát is a kis muffnak.

2013. okt. 3. 17:57
 9/11 anonim ***** válasza:

hm vicces kislány, ha ennyire szeret viccelődni akkor játsz egy kicsit az ő szabályai szerint, kíváncsi lennék hogy milyen fejet vágna ha te is oltogatnád kicsit :)

Én tuti bevetném pl jó a hajad! elestél?

[link]

2013. okt. 3. 19:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, néha én is szoktam vele viccelõdni. De nem akarom túlzásba vinni; megsérthetem, ami nagyon szar. Nekem hála az égnek jó humorom van (mások elmondásából ítélve) de neki nem annyira. Persze õ se sótlan, csak nem minden poén jön be neki, megbántani meg nem akarom, mert szeretem.

Amúgy ez a kutyás ez haláli, ezt biztos kipróbálom!

2013. okt. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!