Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor ígérgette már, hogy nem balhézik miatta többet, mégis újra, és újra megtörténik. Mit tegyek?
3 éve vagyok együtt a barátommal, és 1, másfél éve párhavonta összejön egy órisái veszekedés közöttünk, mert nem akarja, hogy folytassam a zenész pályafutásom. Féltékeny a sikeremre, és, hogy utazgatok néha ( 2-3 havonta kb 1x., meg a próbák). Ezt el is mondta egy nyugodtam pillanatában.
Aztán mindegyik óiás veszekedés után bocsánatot kért, és aztmondta, hogy megpróbál többet ilyenen nem balhézni velem. Ezekhez a bitákhoz hozzá tartozik, hogy azt is elismerte, hogy nem tudta a munkahelyi stresszt otthagyni, hanem ha ott felidegesítik, akkor én már majdnem minegy mint csinálok, ha zóbajön a zenélés, máris robban. Az elmúlt Egy hónapja is kb összeaptunk, aztán ismét bocsánatérés, és ő nagyon sajnálja.. De rá két hétre újra elkezdte, és olyanba is belekötött, hogy 5 perc helyet 7 alatt értem haza...
Mit tudok csinálni, hogy javuljon a helyzet? Vagy ha bocsánatot kér, és megigéri, hogy változni fog, akkor miért nem? Ha a munkájában felidegesítik miért rajtam tölti ki?
L/19 F/23
köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!