Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokszor ígérgette már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor ígérgette már, hogy nem balhézik miatta többet, mégis újra, és újra megtörténik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok együtt a barátommal, és 1, másfél éve párhavonta összejön egy órisái veszekedés közöttünk, mert nem akarja, hogy folytassam a zenész pályafutásom. Féltékeny a sikeremre, és, hogy utazgatok néha ( 2-3 havonta kb 1x., meg a próbák). Ezt el is mondta egy nyugodtam pillanatában.

Aztán mindegyik óiás veszekedés után bocsánatot kért, és aztmondta, hogy megpróbál többet ilyenen nem balhézni velem. Ezekhez a bitákhoz hozzá tartozik, hogy azt is elismerte, hogy nem tudta a munkahelyi stresszt otthagyni, hanem ha ott felidegesítik, akkor én már majdnem minegy mint csinálok, ha zóbajön a zenélés, máris robban. Az elmúlt Egy hónapja is kb összeaptunk, aztán ismét bocsánatérés, és ő nagyon sajnálja.. De rá két hétre újra elkezdte, és olyanba is belekötött, hogy 5 perc helyet 7 alatt értem haza...

Mit tudok csinálni, hogy javuljon a helyzet? Vagy ha bocsánatot kér, és megigéri, hogy változni fog, akkor miért nem? Ha a munkájában felidegesítik miért rajtam tölti ki?

L/19 F/23

köszi...

2013. okt. 1. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
19 vagy. Fiatal. Előtted az élet és a világban ennél 1000x rendesebb pasik is vannak. Keress mást!
2013. okt. 1. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Keress mást, már 23 évesen nem képes kezelni a srác a dührohamait, menjen kezeltesse magát, Te pedig lépj le, ahogy az első is írta 1000-szer normálisabb férfiak is vannak. Mit gondolsz ha már most így balhéztok akkor később mi lesz? A barátod csak ígérget, de képtelen változtatni, csupán üres szavakat dobál feléd, hogy nehogy elhagyd...
2013. okt. 1. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én otthagynám. Csak neked lesz rosszabb, és igy ő később sem fogja megérteni amit csinálsz. Szerintem te sem akarhatod, hogy évekig, évtizedekig ez menjen. Megjavulni nem fog, ha ő ezt nem látja be, hogy neked ez a munkád, akkor bármit is teszel nem fogja megérteni.
2013. okt. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!