Mi lesz, ha mégis megtörténik?
Figyelt kérdés
Annyi olyan esetről olvasok itt, pont ma is volt egy ilyen, hogy fogamzásgátló mellett teherbe esik valaki. Én 4 hete szültem és 2 hét múlva, a 6 hetes konrrolon szeretnék az orvossal felíratni gyógyszert, régen is szedtemm kb. 2-3 éve, és akkor nem volt gond, már javában abbahagytam a gyógyszer szedését, amikor teherbe estem. Azért aggódom, meg lepődöm meg, hogy sokan fogamzás gátló mellett is teherbe esnek, mert mi a párommal nem tudnánk bevállalni második babát.2012. szept. 4. 14:30
1/5 anonim válasza:
... van némi esély 100% esély hogy nem leszel terhes az tudod mi cölibátus 100% biztonságos
2/5 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben. Nagy részük rosszul szedte, nem tartotta be az utasításokat, vagy minimum észlelt magán változást, de olyan sötét volt, hogy eszébe nem jutott volna más védekezési módot választani. Ne aggódj, a tabletta jó, csak jól kell használni!
3/5 anonim válasza:
Ha rendesen szeded akkor nincs gond.Akik teherbe esnek gyógyszer mellett azok vszínüleg kihagynak egy-két, akár több szemet is.Persze gondolom lesz olyan aki ezt cáfolni fogja.Én kb 5 évig szedtem és nem estem teherbe csak amikor abba hagytam.
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok: én már 7 éve szedem, és nemhogy gondom nem volt, de még terhességem sem a tabletta mellett!
5/5 anonim válasza:
nekem első fiam gyógyszer mellett lett pontosan szedtem..mégis...
( talán genetika ....anyámnak vagy 7 kaparása volt, mert spirál mellett is folyamatosan terhes lett)
én ezért védekezek duplán, bogyó plusz gumi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!