Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis több mint barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis több mint barátság?

Figyelt kérdés

Régóta van egy nagyon jó fiúbarátom. Rengeteget dolgot csinálunk együtt és sok mindent megosztunk egymással. Az a gond, hogy beleszerettem. Kb 2 hónappal ezelőtt el is mondtam neki, hogy én többet érzek iránta. A válasza az volt, hogy nagyon fontos vagyok neki, de ez nála soha nem lehet több. Ezt tiszteletben tartottam, szerencsére nem ment tönkre a barátságunk és én is tovább léptem. Mostanában azonban feltűnően sok közös programot akar velem szervezni, mindenhová elhív, egész nap írogat nekem, ölelget, amit előtte nem csinált. Nem értem, ha egyszer azt mondta hogy nála soha nem lehet több, akkor most mi történt, ezt mire véljem?

Nem akarok feleslegesen reménykedni, ha nagy nehezen sikerült végre helyreraknom magamban a dolgot.

2013. okt. 1. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Én rákérdeznék nála, hogy mi van, mert félreérthetően viselkedik.
2013. okt. 1. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg?
2013. okt. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!