Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjam el az egyik lány osztálytársamat "randira" vagy valami affélére? (8-os vagyok)
Figyelt kérdés
NE AZZAL PISZKÁLJATOK LÉCCI HOGY FIATAL VAGYOK!
köszönöm!
Aki hülyeséget akar írni az tartsa meg magának.
ja és mennyi időt hagyjak ki két találkozás között?
Persze a suliban is "együtt" lennénk valamilyen módon..
2013. szept. 21. 20:07
11/17 anonim válasza:
Hát erre sajnos nincs sok megoldás, mégis csak élőlény vannak szükségletei. :) De ha szereti a kutyákat, akkor ez nem fogja zavarni. Vigyétek ki sétálni egy parkba, vagy valami ahol szabadon lehet picit, és tudtok vele játszani ilyenek. :) (gondolom te is így gondoltad xD)
12/17 A kérdező kommentje:
nem igazán vannak parkok a lakhelyük közelében..
meg nem merném elengedni mert meglát egy másik kutyát vagy állatot és volt kutyám nincs kutyám...
bár elhagyatottabb helyeken el lehet vele sétálgatni :)
2013. szept. 21. 20:33
13/17 anonim válasza:
Értem. Ez a kutyasétáltatós dolog nem rossz ötlet. :) Drukkolok, hogy jól süljön el :)
14/17 A kérdező kommentje:
köszi :)))
2013. szept. 21. 20:48
15/17 anonim válasza:
8.osztályos fiú vagy legyél már kreatív.. könyörgöm hol élünk..?:O jó hogy nem várod el hogy a csaj kezdeményezzen...
15l
16/17 A kérdező kommentje:
még szép hogy nem várom el csak gondolj bele (ez az első talim lánnyal)
2013. szept. 22. 07:33
17/17 A kérdező kommentje:
MAJD HÉTFŐN DÉLUTÁN 2-3 ÓRAKOR KIÍROM MI VOLT!
2013. szept. 22. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!