Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany szembenez velem akkor elvorosodok, es pld;ha valaki meggyanusit h szeretem egyik osztalytarsamat (lanyt) ami nincs igy akkor is elvorosodok mit tegyek? Tapasztalt fiuk velemenye erdekelne, de a lanyoke is 14/F
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 16:46
2/6 A kérdező kommentje:
Ez k*rva jo volt:))
2010. jan. 3. 16:49
3/6 anonim válasza:
Nem kell olyan görcsösen venni mindnet, még ha nagyon beégnél is simán eltusolhatod, hogy középsuliban mas környezet egyetemen meg főként másabb lesz mindenki és senki sem fog tudni rola, hogy Te voltál a pirulós gyerek, és ha ezzel sikerült lazábban venned az életed komolyabb dolgait, akkor már igazán pirulós sem leszel. :D
4/6 anonim válasza:
,,Meggyanúsít h szeretem egyik osztálytársamat'' ezen behaltam XDD Elég gyökér osztályod lehet ilyet utoljára 3.-ban láttam xD
5/6 A kérdező kommentje:
A ,,a gyoker'' szo nem kifejezes ezekre a bunkokra kosz minden fiuk/lanyok
2010. jan. 3. 17:07
6/6 anonim válasza:
Legalább nyugodt lehetsz, hogy nem vagy meleg. :) Szerintem ne foglalkozz vele, ha pirulsz akkor pirulsz! De lehet ha idősebb leszel majd elmúlik, mert akkor máshová fog áramlani a vér és nem az arcodba. :D Szóval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!