Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg az osztálytársamat?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az egyik osztáltársam, Peti. Elég jó kapcsolatban vagyunk. Sokat beszélgetünk, és jó csajnak tart, ami szintén kiderült egy pár beszélgetésünkből. Nagyon sokszor szokta simogatni a fejemet, és piszkálni a hajamat, tudja hogy ezt imádom. és sokszor megérintjük egymást, közel vagyunk egymáshoz. Nagyon szeretek vele lenni, és ő is jól érzi magát velem. Csak az a baj hogy pár hete felbukkant egy másik lány, aki szintén a sulinkba jár, de én nem ismerem. Még nem járnak, de Petitől hallottam hogy Lehet össze fognak jönni. Tényleg szép lány. Nagyon szomorú lennék ha összejönne vele. Mit tegyek hogy meghódítsam? és észrevegye hogy tetszik nekem, és jobb lenne ha velem jönne össze? De Semmiképp sem merem neki bevallani amit érzek. Ez rossz döntés lenne. Szal ezt ne tanácsoljátok talán célzásokkal felkelthetném a figyelmét? SEGÍTSETEK légyszi.2009. febr. 23. 18:57
1/7 anonim válasza:
hát szerintem ha jártok bulizni akkor rugjatok be mint a GERELY azt' smárold le aztán sínen vagy vágod..
2/7 anonim válasza:
Hello.
Velem is ez volt.ÉN is mindig vele voltam.Csak az osztálytársaim kezdtek gyanút fogni.Egy este MSn-en megkérdeztem hogy járjunk -e.Igen mondott.Azóta jól vagyunk:)Próbáld meg.Kérdezd meg járna -e veled .:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.mindenketten bulizósok vagyunk,csak az a gond, hogy nem szoktunk együtt buliba menni.és nem is egy helyre járunk.
megint köszi!nem tudom hogy hogyan hozzam fel ezt a témát.Lehet hogy járna velem,csak mondjuk most itt van ez a másik csaj, akivel lehet h összefog jönni. jajj de nehéz
ez. KÖSZI MINDEKTTŐTÖK VÁLASZÁT.
2009. febr. 23. 19:11
4/7 anonim válasza:
na de álljunk meg egy szóra vágod.. az msn nem tuti, az a raj ha személyesen közlöd vele mi a szitu, vágod?! én mint érett hím, szeretem a ha előttem zajlik minden, a legfontosabb hogy érthető legyen
5/7 anonim válasza:
utsó válaszadó: cigány vagy vagy mi a franc bajod van? :D
6/7 anonim válasza:
szija! Szewrintem itt az ideje hogy beszervezz vele egy közös bulit! De arra a bulira csípd ki magad ugy hogy szexisebb legyél annál a másikcsajnál és persze azt is mutasd meg hogy van a belsődben is valami jó! De én mindenképpen azt tanácsolom hogy vedd lazára ezt a kapcsolatot még akkor is ha szereted és akkor több önbizalmad lesz. elhivod buliba és mielött bebaszna csábítsd el utána iszik azt minden kira lesz :D
7/7 A kérdező kommentje:
oké, ezt megpróbálom. nagyon köszönöm:):D
2009. febr. 23. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!