Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi ajándékötletek? Egy lány meg egy fiú osztálytársamat szeretném meglepni akikkel elég jóban vagyok de tanácstalanul állok elébe. Nem túl drága ajándékra gondoltam.18L
A lánynak vehetsz egy mécsestartót, illatos mécsest, füstölőt ha szereti az ilyeneket.Esetleg ékszer, vagy valamilyen kis dísz a szobájába.
A fiúnak pedig vehetnél valamit ami kapcsolódik a hobbijához.
Nem értem teljesen, mind a hárman jóba vagytok, vagy te vagy jóba a lánnyal is és a fiúval is?
Na mindegy.Olyat is lehetne, hogy csinálsz fényképtartót mindkettőjüknek.Baromi egyszerű az egész.Kartonpapírt kell méretre vágni,a hátára ragasztani egy kis csíkot,ami tartja majd.Kell egy fólia,egy közös kép (hármotokról,vagy egy a fiúval amit a fiúnak adsz majd egy pedig a lánnyal közös kép amit a lánynak adsz) és díszítő eszközök.
A kartonra ráragasztod a képet,majd a fóliát is.Ezt úgy érdemes csinálni,hogy a karton kicsit nagyobb legyen a képnél és a fólia pont akkora legyen, mint a karton.
Ha ez meg van, már csak a díszítés van hátra.Körbe lehet vonni valamilyen szép anyaggal,és az adhatja a keretet.Erre lehet ragasztani díszeket.Bizsus,ajándékos boltokban egész olcsón lehet venni nagyon szép díszítő elemeket (kicsi pillangó,katicabogár,szív,csillám stb.).Ez egy egyedi, szép ajándék, és a díszítésben csak a fantáziád szabhat határt.
Ez elég olcsó ajándék:) Ja,még annyit tanácsolnék ehhez, hogy legjobb olyan karton, mint ami a boltokban van (ha bemész egy boltba biztos adnak majd kartont:D).Ez mellé vehetsz nekik 1-1 tábla csokit és kész is.
Ugyanezt lehet úgy is,hogy megveszed a képkeretet és beleteszed a képet,így valamivel drágább,de nem mondhatnám drágának ezt sem.Pár száz forintért nagyon szép kereteket lehet már kapni!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!